Boriska, Зная наш народ, фонтан засрут за первый месяц эксплуатации. Там будет плавать все от бутылок с пивом до бычков, бумажек и прочего мусора. Так как лавочек там будет мало и они очень тесно расположены одна к другой то сидеть на лавочках сможет только одна компания, потому что если две то все перемешаются в кучу и не возможно будет пообщаться. Я конечно не помню как там те лавочки будут расположены но мне кажеться что все будет именно так как я говорю. А еще если там не поставят урны то хана тому парку ))
Що до веж - то олександрiвським далеченько до Ейфелевоi в Парижу. Не дiло - ставити такi споруди в центрi любого селища. Та для цього є норми та органи, що слiдкують? за iх виконанням. Вечори дiйсно красивi та швидко настають - чи може я вiдвик вiд раннього заходу сонця!? А сквер коло церкви буде хороший. Тiльки ларькiв не треба нiяких вiдкривати - то й буде чисто. Торгiвля там не потрiбна, та й церква поруч.
Да я когда приезжал домой то увидел что в центре уже наверное штук три или четыре вышек. Не могу понять зачем нам такая их концентрация в таком небольшом городке? Ведь они не очень хорошо влияют на организм человека. А парк классный будет :-)
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Тi вежi - "пам'ятники" нашого часу (як ще недавно ларьки): конкуренцiя операторiв сотового зв'зку, мiсце спорудження - де дешевше (в свойому дворi наприклад). А доцiльнiсть та норми.... Нi, вони надiйно стоять, та й на органiзм впливають не бiльше чим тi ж наушники плеера. Вежi не достоять свiй строк - уже близько iх заступники - кабель та супутники! Може головну залишать для пам'ятi? - оглядовий майданчик для туристiв, та й на Новий рiк можна прикрашати як ялинку.
Повідомлення відредагував Леонiд - Середа, 18.06.2008, 00:09
Если летом выехать на кладбище вечером, можна наблюдать потресающий вид! Александровка зелёная, только немножко крыш, да высоток видно, а как свет зажгут вообще красота... Спокойно, и свежий воздух!
Нарешті запрацював завод і можна знов насолодитись цукровим запахом, запахом з дитинства . Оновилась будова спорткомплексу, покращив свій із середини вигляд Будинок Культури, говорять, що і в середині там все як треба, нарешті зявився асфальт на вулиці Перемога. Мыстечко процвітає і це радує
grantand, Якщо чесно, мені подобається у вас біля якогось там магазинчику, на вулиці, на якійсь підставочці стоіть здається глиняний глечик..це як їхати в сторону центру( ну це я так думаю) Дивно те, що цей глечик не розбили всякі придурки, і не спиздили наркомани..Цим я поважаю Олександрівку
Повідомлення відредагував NAPALM12 - П`ятниця, 27.01.2012, 12:18
grantand, Якщо чесно, мені подобається у вас біля якогось там магазинчика на вулиці на якісь підставочці стоіть здається глиняний глечик..це я їхати в сторону центру( ну це я так думаю) Дивно те, що цей глечик не розбили всякі придурки, і не спиздили наркомани..Цим я поважаю Олександрівку
все дело в том, что они железные и приваренные к столику
Нравится то, что возле какого то магазинчика там на вьезде кажется в александровку на какой то херне стоит какая то там посуда, кувшин и еще какая то там херня. Так вот нравится то- что всю эту посуду до сих пор не спиздили!
[off]Занималась в школьные годы. А потом проблемы со здоровьем появились, со спортом пришлось завязать. Сейчас села на вел и как любитель потихоньку катаюсь - все ж польза здоровью, да и дети ездят. Нужно им хороший пример подавать, чтоб отрывались от компа и как-то двигались. В городе без движения можно "мхом покрыться"[/off]