Подобаеться нерівна плитка в центрі, по якій гарно можна зайнятися стрітбайкінгом, також додає екстріму розбиті дороги))))) Подобається місцевість, особливо ліс, по якому планую зайнятися даунхілом.....
Всё в порядке, Всё просто супер, Всё в порядке Я просто умер...
Дуже подобається олександрівся весна, особливо перед Великоднем та 9 травня, коли побілені дерева та бордюри, покопані газони, і зацвітають каштани- такої краси немає ніде!!!! І хоча це триває не довго, проте кожного року чекаєш з нетерпінням...
А ще запах з цукрозаводу на початку сезону роботи - не кожне пiдприємство має приємний запах. (Маю колекцiю: Косари - без коментарiв, Запорiжжя коло масложиркомбiнату - добрий запах олii, в Петербурзi коло Московських ворiт - харчокомбiнат - запах кави - а я там був цiлий день! ) Екологи вiдпочивають!
А знаєте, яка Олександрівка гарна з Несватківської гори(та, що біля кладовища), я часто люблю спостерігати, краса, словами не передати, при тому в будь - яку пору року
Я з вами згоден Олександрівські зорі дуже яркі, а в Києві майже завжди хмарно. В Олександрівці не завжди тихо але дуже приємно пройтися вулицями віддихнути від міської суєти
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
ОО!)) Я просто обожнюю наш завод, обожнюю запах буряків)), обожнюю коли він спокійно гуде вночі, ще мені чомусь вишка коло "Фемоса" подобається, навіть коли під'їзджаєш ввечері до Олександрівки (з Кіровограда) видно як на ній горять червоні вогні, аж наче зігріває трохи)) Ще подбається пам'ятник Леніну(особливо після того як його відреставрували), подобається алея з каштанами біля Дружби, подобається 3я школа(ввечері, коли просто прогулюїшся шкільним подвірям), і вранці непогано, але думкми про уроки заповнюють місце для думок про любов до школи))) Подобається небо, зірки, і... труба від заводу, вона також подобається(неначе символ Олександрівки)...Ще багато чого хорошогоє в нашій ОЛександрівці(треба лише уважніше придивитись))))
Повідомлення відредагував Гугля - Неділя, 13.04.2008, 21:24
Мені подобається те, що зараз почали відновлювати її. А як вспомню яка дорога гагаріна була то то просто ужас. Центр нормально уже зроблений! Ну звичайно природа!!! Посаджені дерева, які потім виростуть!!!
А нравится то, что очень скоро возле церкви будет классный парк с фонтанчиком, где можна будет вечером посидеть и пообщаться с друзьями...хотя бы не развалили
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!