А мені здається, що в нас в Олександрівці не вистачає піцерії. Це було б місце, де можна спокійно посидіти або з родиною, або з друзями, за самою звичайною чашечкою кави чи чаю, чи звичайного соку.І обовязково з великими вікнами, щоб можна було спостерігати, що відбувається зовні. Памятаю, як в нас працювало кафе "Молодіжне", куди заходили мамочки з дітками і просто їли морозиво із десертних стаканчиків.... Були часи, зараз би його трохи реконструювати, придати яскравішого вигляду, змінити інтерєр, і менше ходили б люди по барах......., та й діточок би приучували до гарного етикету...
просто не хватает мест , для общего развития младших поколений!! берут пример с противных пьяных дядек, тетек!! а вот пецерии, макдональз, что то подобное этим, у нас нет!! и это очень плохо!!
Мені також подобається ця ідея, було б прикольно сидіти на не "Дружбі" і щьолкать сємічкі, а десь у затишному кафе, як сказала Устіна, за чашечкою кави чи соку. Часто молодь задається питаннями типу "Куди піти?" Погано, що в нашому містечку немає простих затишних кафешок чи піцерії. Ато як виразився grantand, набридли ці ригаловки....
Добавлено (02.05.2008, 17:45) --------------------------------------------- Ще, на мою думку не вистачає парку, такого простого, невеличкого, де можна було прогулятися, подихати свіжим повітрям... Мамулі з дітками в калясочках ходять по запиленій вулиці Леніна, де їздить куча машин, де пилюка стоїть ствпом, невже це усім подобається? Та і молоді немає де прогулятися перед сном...
Вот чего-чего нам хватает, так это людей которые которые все ламают, бьют , портят !! Так зачем что то строить что бы его через день сломали, разбили ?? !!!Вот казалось, не хватало парка..Сделали, возле Дружбы. А щас, его можно назвать парком?? Там ничего живого не осталось!!
А ще не вистачає маршрутного таксі, мені , наприклад, щоб добратися до лікарні треба годину потратити... а за автостанцію та ж/д вокзал я взагалі мовчу....
Раніше ж в базарний день возили людей по маршруту Ворошилова- Млин, можна було б трохи змінити маршрут і підвозити людей, пенсіонерів, та,мабуть, це лише мої мрії....
Я зробила висновки: в нашому селищі не вистачає порядку; поваги до себе та оточення. Якщо були б повага та порядок, то в нашому селищі було б все добере. Але всеодно знайдеться хтось, хто буде робити все навпаки (семье не без урода).
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Та просто байкеров нехватает! Которые ходили б с битами и стволами, и учили уму-разуму, порядку, и уважению быдлоту, гопников, и морально разложившихся уродов которые просто наплодили Александровку. ну ничего, скоро мы сделаем порядок! "И те кто остануться в живых, позавидуют мёртвым... хе-хе-хе"
Додано (07.11.2008, 13:35) --------------------------------------------- Нада организовать общество защщитыы правопорядка "Ночной дозор". готов быть инициатором
Согласен с Побєда, . уважения действительно не хватает. А на счёт "Ночного дозора"- как то слишком громко сказано. да и о гопниках я в Александровке не слышал!
Додано (07.11.2008, 14:41) --------------------------------------------- Вот в Черкассах гопоты хоть завались!!! конечно в городе есть "типа" "Ночной дозор", но... это до лампочки
Всё звучит громко, если ничего не делать. Это я сказал как вариант, потому что в Черкассах, когда я учился, мы это проделывали не раз, пару человекам сказал что так делать нелься, знают уже 100 Да ладно, это мысли в слух
Додано (15.11.2008, 09:05) --------------------------------------------- Будем общаться на форумах, когда там следующая встреча?