Ми вирішили приділити більше уваги темі "Дитячий майданчик". Розповім більше, що ми хочемо донести в цій темі до людей.
Два тижні назад коли я спілкувався з Андрієм Лаврусем ми обговорювали з ним різні теми, які стосувались Олександрівки. Отже одна із всіх ідей, які я говорив це - дитячий майданчик. Всі бачать в якому він зараз стані - його майже немає!!! Андрій Миколаєвич навіть показав мені рішення за яким вже давно повинні були збудувати новий майданчик! Ви можете продивитись дане рішення нижче в додатках є посилання на скачку. Отже ми бачимо який він у нас новий!!! Тому адміністрація сайту вирішила допомогти в цьому питанні і зібрати підписи від людей, які допоможуть вплинути на вирішення даної проблеми. Якщо ви готові допомогти телефонуйте мені на телефони вказані нижче і я зустріну вас в центрі і ви зможете залишити свій підпис, який ми сподіваємось допоможе!!!
Ви можете побачити перші підписи, які ми відправили нашому голові Олександрівської районної державної адміністрації. Зібрані підписи та прохання жителів Олександрівки ми вирішили відносити двом наших головам, адміністрації та селищному голові. Так, як думаємо, що це повинно більш вплинути на них і посприяти їхнім діям.