Оскільки всі говорять, що молодь майбутнє країни і на даний момент ми ніяк не можемо вплинути на зміну структури селища, давайте це робити віртуально. Можливо через деякий час наші "думки і проекти на папері" перемістяться в реальність. Отож я почну. Для початку візьмемо вулицю Леніна, приберемо памятник дядьку Леніну, а поставимо або на його місце або в скверику скульптуру у вигляді хлопчика, який тримає табличку з написом "www.olexandrivka.info"(ідея grantand'а). Оновимо Дошку Пошани, вона не оновлювалася років три, якщо не більше; на розі Чкалова і Леніна(біля аптеки Галеніки) поставити все таки піццерїю, повертаємося до адміністрації- розширити дит площадку з більшим асортиментом атракціонів. Відновити маршрутне таксі, як говорив Boriska....
Погляд "издалека" : хоч не дуже швидко, але селище все кращає. Новi магазини, iншi об'єкти, територiя коло них. Он i "раймаг" здається отримує нормальний вигляд! А на чистих вулицях (з урнами) й смiтити не дуже зручно буде! Давайте з пам'ятниками (одним!) зачекаємо. Он Париж та Хельсiнкi й досi чомусь не зносять наших царiв. Ще й туристам показують. А спочатку треба зробити вечiрнє освiтлення вулиць. Може покажуть приклад власники магазинiв? Як вони зробили хорошi тротуари! Лише два фото. Вдень.
Вночi. Нехай воно залишиться для iсторii А замiсть нього поставите нове - з освiтленням! Вивiска зобов'язує!
Ну якщо віртуально! Я хочу шоб було більше урн, щоб кожна організація прибирала свою територію щодня. Також, як уже всі говорили нада піцерію поставить, а ще краще 3.
Не знаю про Олександрiвку (не читав) але при старому "прижимi" за частину вулицi, прилеглу до будинку, двору - вiдповiдав двiрник, разом з хазяiном! А загальний нагляд - урядник, та й то не кожного дня! За порушення порядку штрафували так, що мало не покажеться! I знайомства не допоможуть! MSerega Не пiцерiю - то позавчорашнiй день (медики вже все сказали про рiзнi пiци та хотдоги для здоров'я) - а звичайнi недорогi кафе. А що буде користуватись попитом? народ сам вибере - гривнею! Був би вибiр та якiсть! В тому числi i якiсть обслуговування! Мабуть чули, що в деяких торгових закладах не беруть на роботу бувших продавцiв! Здогадуєтесь, чому?
"...скульптуру у вигляді хлопчика..." Уже стоiть група дiтей - в школi №3. А 3-4 стенда-плаката про сайт можна, з вiдома властей розмiстити в людних мiсцях. Коло базара, авто та жд.вокзалах, в центрi - коло того ж ФЕМОСа. В школах.
MSerega Не пiцерiю - то позавчорашнiй день (медики вже все сказали про рiзнi пiци та хотдоги для здоров'я) - а звичайнi недорогi кафе. А що буде користуватись попитом? народ сам вибере - гривнею!Був би вибiр та якiсть! В тому числi i якiсть обслуговування!
А це не ми придумали - багато хто так робить. Он у зоопарках навiть подiбнi таблички - це значить шефи такi. Хочеш бути шефом у тигра? Всi будуть поважати!
Повідомлення відредагував Леонiд - Субота, 12.07.2008, 22:05
віртуально! цікаво! але ж на сучасному єтапі розвитку містечка постає актуальна проблема ___ Закриття Цукрового заводу____ Немає розвитка містечка - слава Богу хоч зробили міні-парк! А я розумію що потрібно нашій Селешній Раді порузумітися з підприємцями які хочуть викупити певні приміщення та зробити там підприємства!!! - -- - що надась багато робочих місць. А дозволяти тільки строїти магазини!!!!!!
Да я бы хотел видеть то што бы ночью был свет на улицах, не так много мусора, и хотя бы пару магазинов которые работают ночью,а то в Каштан не в прикол идти 2 км што бы купить бутылку пива. Дороги што бы сделали,вот уже и осень, много дождей и все дороги превратились в болота:)
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!