Я б відкрила новий магазин комп'ютерної техніки, де не тільки можна придбати, а й отримати пораду, а то в нас всі "зажерлись", то зламають щось і говорять, що вони тут ні до чого, то такого "нагородять", що покупець, який не розбирається в техніці і не слідкує за всіма новинками шукає поради "опускає руки", або слухає ті так звані "поради", а потім зі сльозами на очах звертається в сервісні центри міст Кіровограда, Черкаси...
А ще я знову відкрила б кондитерський цех, він би постачав на прилавки наших магазинів товари, які б нічим не поступались виробникам з міст-поставників. Так колись було, і наша продукція приймала участь у різноманітних виставках-конкурсах і неодноразово посідала призові місця, але наше керівництво вирішило, що це не приносить прибутку. Чому, раніше приносило, постачали продукцію в усі села, а тепер раптом ні...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Если б у меня появились деньги, в Александровке я б открыл много банок с красной икрой, много бутылок дорого шампанского, дверь своего нового дома, ворота своего нового гаража в который я бы поставил свой новый автомибль и много еще всякого хорошего
Чего мне в Александровке не хватает, так это уютного ресторанчика или пиццерии, где можно посидеть в приятной обстановке, в уютном дизайне, пообщаться, со вкусом покушать и выпить чего-нибудь вмеру крепкого... наличие расторопных и тактичных официанточек приветствуется!
Второе по порядку, но не по важности - хороший книжный магазин. В городах они значительно отвоевали свои позиции, а вот у нас всё никак.... только это вряд ли будет прибыльный бизнес...
Звичайно що відкрив магазин би з спортивними інвертарем та та фірмовим одягом!!! Це дуже спроможно і можливо! Подалі можна було б відкрити та зробити добру пим"єру маленького кінотеатра! Далі вже взявся би за Хлібзавод. Потім би створив би на пляжі сезон-клуб - а в зимній період би задумався про гарну кафешку (з гарним меню, чіткими та вічливими офіціантами),,,,,,,,,,,,,,,,, можна багато чого подовжувати але ж це уява)))))))))))
Були б в мене кошти підртимувала б порядок в місцях першої необхідності , щоб туди можна було спокійно заходити не боячись за те, що можна "підцепити " якусь "біду". У нас їх є всього пару штук, але в якому жахливому вони стані
Хотелось бы еще в Александрополе почистить Тясмин и сделать аква пляж, с горками, скутерами, как положено :)* , деФочки и мальчики, на шезлонгах вялятся ))))
А ще я знову відкрила б кондитерський цех, він би постачав на прилавки наших магазинів товари, які б нічим не поступались виробникам з міст-поставників. Так колись було, і наша продукція приймала участь у різноманітних виставках-конкурсах і неодноразово посідала призові місця, але наше керівництво вирішило, що це не приносить прибутку. Чому, раніше приносило, постачали продукцію в усі села, а тепер раптом ні...
Идея хорошая, но скорее всего, власти правы. При совке датировались некоторые виды продукции, потому что это была такая линия партии. Например, колбаса "Докторская" по 2.20 имела себестоимость 12 руб. Была выгода материальная? Нет! Но это была стратегия партии. Так и с кондитеркой. В плате кондитерских изделий имеет смысл делать свою кафешку, без алкоголя, культурную: пирожные, мороженое, слоенки всякие, пирожки, торты, напитки-коктейли (все собственного производства). Скорее всего она станет местом тусовки. И заказы на кондитерские изделия на села будут. Возможно, что это переросло бы в более крупное производство. ИМХО.