Додано (05.11.2008, 23:22) --------------------------------------------- Багато на чому їздив, від запорожця до 600 мерседеса, Лансера Єволюшин, і т.д. скажу одне, Ямаха V-star, Royale star, Drag star рулить однозначно а якщо дійсно про машини відносно наших доріг, комфорту та надійності, а також не мало важливий фактор обслуговування то підтримую думку TheShadoW. Кращі машини японські джипи, а саме Паджеро, Прадо, чорні, тільки з білим шкіряним салоном, для контрасту
Додано (05.11.2008, 23:25) --------------------------------------------- А взагалі кожна машина, та мотоцикл, це як часточка твоеї душі, яка теж потребуе уваги, і може подарувати тобі життя, а будеш погано з нею поводитися - забере. Я їзжу на ВАЗ 2108, дуже її люблю, і ніжно назіваю БТР і не тільки я
так на скутерах же можно напиться водки, и порысачить по плитке тротуарной, показать шо я пацан, а на 300 килограмовом чёпере сильно по пяни не порысачишь а вообще с умом каждому своё
Cowboy, согласен,но как рысачят разные малолетки на них, то так харит,они же просто ездить не умеют. был случай когда я шёл домой,и с поворота выезжал какой-то придурок малолетний,и не тормозит,так мне пришлось свалить его вместе с мопедом. вот!
а что они творят на скверику? не раз уже воспитательные беседы проводил, ребята, это нада пресекать, вам так не кажеться? нормальным людям не дают отдыхать!