Когда-то года два назад, я гулял со своей знакомой по Крещатику:
-Сейчас сколько рекламы ну везде она есть....куда только не глянь....пресса, транспорт, телевидение...и уже какой ее только не повыдумывали, -говорю я ей- кстати недавно думал о новом способе рекламы, представь что можно разместить в метро по тоннелю светящиеся бигборды, раскадровка рекламного ролика. Едешь в поезде метро, смотришь в окно а она анимируется....прикольно ж?
-прикольная идея, ты ее запантетуй)
-гы та да, когда-то запантетую))
Разговор больше воспринялся как в шутку нежели серьезно.
И вот спустя два года, если не больше, между станцией метро Лукьяновская и Палац спорта (не помню где точно) я увидел свою идею в реализации...всетаки прикольно. По тоннелю распологались светящиеся бигборды, раскадровка рекламных роликов. И когда поезд ехал то все это анимировалось.
якось дивилась цікаву передачу, де розповідалося, що кожному з нас періодично Космос посилає сигнали(ідеї)...тобто без певної причини в нашу і без того заклопотану буденністю голову приходять моменти Просвітлення, якісь фантастичні думки, які б при нагоді можна біло б втілити в реальність..але часто, самі того не помічаючи, ми просто так і залишаємся на стадіїї розмірковування і фантазування, не приступаючи до дій..а потім і зовсім забуваємо, що взагалі думали про таку собі утопію.. і так проходить певний період...а потім свою ідею, яка раптом спалахнула в голові і так само раптом згасла, ми бачимо вже реалізованою, при чому досить успішно..але кимось іншим...хто не проігнорував сигнал Космосу і вдало скористався моментом.. думаю, Антоне, ти став жертвою аналогічного випадку ...
А я думаю що справа не в грошах а в бажані, і ще потрібно вірити в свою ідею, віра також відіграє велику роль! А гроші це вже другорядне, це як інструмент яким ти будеш втілювати свою мрію, бажання, ідею! Виправдатися нестачею грошей це дуже просто! Знаю людей у яких є гроші і є ідеї, але немає часу для втілення їх в життя!
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 04.12.2008, 11:28
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!