обычная winxp sp3 не сборка, оф дистр со всеми обновлениями + официалка шла с ноутом, спецом искал ноут и нашел, который бы был с предустановленной win_xp_pro
Сложно сказать, какой виндой я пользуюсь, потому чт я ее довольно часто меняю! Недавно стояла Windows XP Zver, а вот поставил какую-то Windows XP Plus. Прикольное оформление, под Seven.
Смерть стоит того, чтобы жить. А любовь стоит того, чтобы ждать... В.Цой
Semen777, Попрошу без плохих слова )))) Лічно я думаю что вінда 7-ма це жалке подібіє вісти але з меншими характеристиками для компа... незнаю мені дали вінду 7 попробую поставлю, потом поділюсь враженнями
MSerega, Сьома вінда це бомба, але трохи недороблена, зжерає багато помяті і не виправдано потребує більше ресурсів, на роботі мене задовільняє повністю, я працюю в сімкі з першого дня виходу бетаверсії, але дома не зовсім зручно. Не всі програми йдуть хоть і вбудовані емулятори всих попередніх версій віндовсів.
Белая горячка - луч света в тёмном царстве на пути к коммунизму.
Незнаю ну та що в мене перевіряв на сумісництво з компом.... то вона потребує 1 гб оперативної памяті...., а в мене 768 ну, а далі я вже поняв шо дивитись нема на що....
MSerega, Ну це дивлячись що ти від неї очікував, мене стабільність дуже вразила, я за рік користування не побачив жодного вікна з помилкою типу (инструкция обратилась к адресу 000000х0, память не может быть read), або подібних вікон, нормально працює і все, хоча на моєму комп'ютері йде тугіше чим ХРюша.
Белая горячка - луч света в тёмном царстве на пути к коммунизму.