MSerega, Комп‘ютери може і є, але операційних систем, на компах напевно нема!
Додано (09.08.2008, 14:33) --------------------------------------------- В мене встановлена „ХР – Zver”, подобається тому що швидко установлюється, і сидіти біля неї не потрібно, стандартний набір прог і дров вже в комплекті, ЗРУЧНО!!! Але різниці великої не бачу, Wінда вона і в Африці Wінда! От якби хтось сказав що Lінуксом користується, був би здивований!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Arder, Ну незнаю я впринцепі теж хотів би поставити собі Лінукс, але якщо мені память не бреше то там нада повністю форматнуть вінчестер. Щоб файлова система дисків була однакова. А куда я діну 160 гб памяті
Arder, Ну незнаю я впринцепі теж хотів би поставити собі Лінукс, але якщо мені память не бреше то там нада повністю форматнуть вінчестер. Щоб файлова система дисків була однакова. А куда я діну 160 гб памяті
нічого подібного. необхідно виділити кусок вінта не створюючи на ньому розділів. знайти діск з нормальним дистрибутивом лінукса (кубунту, мандріва - підуть, федору не рекомендую: з нею довго гратися) і тупо виконуємо все, що просить система установки. вона сама розіб'є вільний сектор вінта і встановить систему. при бажанні навіть українизовану. і відповідно драйвер NTFS також поставить і буде видно всі розділи вінчестера.
grantand, Ну стіль сайта!! Загрузчик буде олень на фоні якомусь! Папки зелені і т.д. Але для цього мені треба будуть помічники!!!! Пишіть свої кандидатури і у вільне время шось накатаємо
Ничего форматить не нужно, отбиваешь от локального диска гиг 6 места, форматишь без файловой системы и туда ставишь ОСь