Я ще молодий - не бачив. Але старшi - оленi - розказували, що на початку 60-х рокiв деякий час i справдi р.Тясмин поглиблювали - працював земснаряд - це така самохiдна баржа з рiзними механiзмами та трубами, по яких переноситься пiсок в iнше мiсце - за сотнi метрiв! Це все було справа вiд мосту, як iти з центру на вокзал!
Про рiчку. Та мене ж в музей , чи в iншi установи не пустять - або злякаються та розбiжаться. Мабуть в держадмiнiстрацii щось про це є, а може й на цукрозаводi. А без заглиблення рiчка була б звичайним болотом! Про лiтак не чув. Якщо ворожий - то добре зробив, а якщо свiй - то то був значить не олександрiвець а хвашист (гад такий) А якщо серйозно, то в ~ 1969 роцi на протилежний схил балки - якщо дивитись з центру в сторону Веселого та Компресорноi - упав наш реактивний учбовий лiтак. Курсант живий катапультувався (в Iвангород!). Селищу повезло, бо летiв вiн з боку селища. От була пригода для дiтвори - поки там (лiто було - канiкули) вiйськовi прибирали обломки
Завтра в школах зустрiч випускникiв! Я також хочу подивитись на вас - коли стемнiє - пiдiйду до школи №3, хоч у вiкно актового залу загляну. В перше од сцени.
Спитаю завтра у неi про тебе - зараз же нiч! Може й знае.
Добавлено (15.02.2008, 21:55) --------------------------------------------- Моя кума сорока живе скрiзь, частiше ночує в Бiрках. Вона i в iнтернет може вийти - з головноi вежi в центрi.
Добавлено (15.02.2008, 22:01) --------------------------------------------- А чому питання не задаєте - мабуть УСЕ вже знаєте? Тодi я буду вас запитувати. ЧОМУ В ОЛЕКСАНДРIВЦI ВОДА СОЛОНА? МОРЕ Ж ДАЛЕКО - ТАК СОРОКА ГОВОРИТЬ.