Восени проводиться традицiйне св'яткування Дня Олександрiвки. Офiцiйна програма, участь рiзних пiдприємств, колективiв, гостi з iнших мiст та краiн. А наш сайт не бажає теж взяти активну участь в ньому? Це буде корисно i селищу i самому сайту! Пропонуйте форми участi - будемо обговорювати та й починати роботу. Бо часу не так i багато залишилось! Слова "Нiчого не получиться" - не приймаються! ==============
Предлагаю всем собраться в суботу! Примерно в 19:00 в парку, а там решим куда дальше. Все желающие пишем мне в личку.
(grantand)
Повідомлення відредагував Леонiд - Четвер, 10.07.2008, 19:56
Побєда, до мінтури не потягнуть, але виглядатиме це тупо.
Народ аууу!! На вулиці 21 століття, а не козацькі часи!! Яка каша? Яка роздача? Викиньте з голови ті старомодні приколи. Це 15 років тому назад ще можна було б так робити якби ми нам було по 40-50 років.
Шановні, ніхто ніяку кашу варити і роздавати й не збирався то один з варіантів як можна привернути до себе увагу, його можна було б використати.... на день козацької слави 14 жовтня в селі Бірках але... то лише думки і ніхто їїх втілювати в реальність не збирався....
Да, я много раз не имел возможности попадать на сходки.. Мешали свои планы и дела. Но в этот вечер я бы хотел провести с вами. Только неопределенность какая-то. В какой день собираемся. Во сколько? В воскресенье у многих не выйдет из-за того что многие на учебу уезжают. А у некоторых наоборот не выйдет в суботу.. Лично мне оба варианта удобны. Так что выбор за вами.
Передохнуди - и ждем отчет. Как Александровка отметила свой день.
Додано (06.10.2008, 21:09) --------------------------------------------- За неделю - ни слова про День поселка! Может закрыть эту тему до следующего Дня?