Восени проводиться традицiйне св'яткування Дня Олександрiвки. Офiцiйна програма, участь рiзних пiдприємств, колективiв, гостi з iнших мiст та краiн. А наш сайт не бажає теж взяти активну участь в ньому? Це буде корисно i селищу i самому сайту! Пропонуйте форми участi - будемо обговорювати та й починати роботу. Бо часу не так i багато залишилось! Слова "Нiчого не получиться" - не приймаються! ==============
Предлагаю всем собраться в суботу! Примерно в 19:00 в парку, а там решим куда дальше. Все желающие пишем мне в личку.
(grantand)
Повідомлення відредагував Леонiд - Четвер, 10.07.2008, 19:56
Леонiд, Якщо бути точним - в останню неділю вересня! Що ми можемо обговорювати, якщо нам самим стане відомо про те, які дійства відбуватимуться в передень свята!!!! які можуть бути гості с інших міст і країн???? сюди навіть ніхто з Кіровограду не приїде!!!!!
То ж добре, що мало буде гостей! Значить вам бiльше простору буде. А в цьому роцi є що показати - той же сквер. Значить i гостi будуть! А про план запитайте в адмiнiстрацii - щось та й скажуть, бо ваша допомога iм не помiшає. Ystina! А про сайт знає голова держадмiнiстрацii?
grantand, майже з першого це - через дві неділі існування. Я також жалію, що вони знають про даний сайт. Ну, що імен я тепер називати не буду, можливо це на краще
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
По порядку: Про владу поговоримо в вiдповiднiй темi. А тут - про наступне св'ято селища, правильно? А жалiти не треба - не помиляється той, хто нiчого не робить. Та можна й промовчати - проблеми все рiвно залишаться, кому вiд цього буде добре? Повернемось до першого поста: вашi думки, пропозицii, зауваження! Тiльки не треба знову "Нiчого не получиться"!
Мабуть не треба замахуватись на масовi заходи. А ви зробiть "майовку" прямо на празднику - зберетесь, хто зможе? А щоб вас помiтили й iншi люди - зробiть невеликий але помiтний плакат з одною назвою сайту. Нiякоi полiтики та реклами! А вже на словах скажете, хто ви й що за сайт. Це буде не мiтинг на мiтингу (бо треба мати дозвiл) а просто зустрiч друзiв.
Цікава пропозиція , але що можу сказати про плакат теж можуть виникнути певні трудноші!!! Головне просто на День Селища зібратися та посвяькувати - провести цікаві змагання на стадіоні - та певні міні турніри по футболу, БАСКЕТБОЛУ (стрітболу чи баскетболу), волейболу!!!
Я думаю, якщо ми навіть прийдемо на святкування свята з стрічками зелено-жовтими, це вже буде щось!!!! Таким чином привернемо увагу інших, ну а там вже якщо будуть запитувати чого з такими стрічками, то вже і про сайт можна розповісти. Головне якось привернуть увагу.
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Знаючи примiрно - скiльки вас буде на Днi селища - можна виготовити саморобнi бейджики. В продажi бувають недорогi чистi - а заповнення можна й самим зробити. Роздати можна й по можливостi заранi, а iншi - на св'ятi. Нiякоi полiтики й реклами - олень та назва сайту. Про "сiмейне" (сайтiвцiв) фото на Днi - iтак ясно?
Да чітко видн ощо ви хочете не на свято селеща а на рекламну кампанію сайта!!!!!!!! Смішно адже рекламку можна зробити не тільки такими шляхами, а мабуть щось організувати!!!!!!!!