Щоб ви змінили, добавили чи хотіли б бачити на сайті?
Шановні юзери! Скарги на те що на форумі відписується мало народу і що на сайті мала активність ніякого прямого відношення до сайту і форуму не мають! Кількість і активність юзерів - це побічний еффект. Тому будь-ласка, пишіть саме про те чого не вистачає сайту, я не можу впливати на кількість і активність народу, проте можу впливати на сам сайт.
Тому далі всі повідомлення про малу кількість народу, чи про пасивніть користувачів будуть видалятися, і вважатимуться спамом в цій темі.
Дякую за увагу.
Повідомлення відредагував grantand - П`ятниця, 25.09.2009, 08:18
У словнику написано цитатник. Вiрно, не треба писати "суржиком", хоча в силу iсторичних обставин якраз наш район на це й "багатий". А що, Одесi можна - а нам нi? рiдна школа №3
Добавлено (29.01.2008, 01:50) --------------------------------------------- "Умная мысля ..." Пропоную слово Цитатнiк" в назвi теми взяти в лапки - автор теми це й мав на увазi? Буде натяк на слово Очепятка
Boriska, Glead, добре, як ви це собі уявляєте?? Хтось помічав скільки на сайті дівчат?? Не більше десятка, а хтось бачив скільки на сайті дівчат розмістили свої фотки? Не більше 1 (Діана, привіт!:).
Якщо є конкретні пропозиції, то з радістю вислухаю.
так я Надку заставлю фоток кинуть пару))...Це мабуть пізніше..коли користувачів більше буде)) А взагалі можна зробити не "міс лютий", а щось тіпа "містер (або міс) юзер"
а як же тоді користувачів називати?? Ні, ну можна просто "користувач", або "пользоватєль"((... Чомусь мені слово "пан" не дуже подобається..((( Ніхто не знає чому? А останнє слово завжи за адміном, як не крути)
Сашко, в нас немає шефів, босів і інших таких дядьків. Є адміністрація, поки що одноособово в моїй особі.
Юзер - це користувач. У нас на форумі так склалося що юзерами називається группа зареєстрованих користувачів. В принципі це група що має найменше прав на сайті із зареєстрованих груп. Тому згоден з Сашком, що правильніше буде "Місс(Містер) користувач" але ж звучить паскудно )) Тому я схиляюся до того, що все ж таки краще "Місс(Містер) юзер"
"Ми порадились i я вирiшив" - так, Дiано? Я за "користувач". А замiсть "Своi люди" - гостi образяться - "кумовство якесь" можна "знавець" або "помiчник" чи "радник". "Модератор" залишити, i останне - "Головний модератор" (Антон)
Дядь Лоьнь, я звичайно розумію, що людина ви освічен6іша, ніж я...ле ваших зарозумних повідомлень, адресованих мені теж не розумію...Ви можете висловлюватися трохи ясніше, або не так зарозумно... Я можу бути і лютою...Правила етикету не дозволяють....))
Чё вы напали на девчёнку. На счёт конкурса "Мисс февраль" - бред. Юзер тож не катит. Просто побольше информации и конкретно обсуждений Александровки. Обычные темы я могу на любом форуме пообсуждать.