Привіт! На нашому сайті відкрився новий розділ - Кінотека. В цьому розділі планується збирати всі фільми які можна завантажити з інтернету безкоштовно. Також будемо намагатися слідкувати за новинками кінемтографу та вчасно оновлювати розділ. В кінотеці можна буде не лише почитати анотацію до фільму та завантажити фільм на свій комп'ютер, а й залишити свої коментарі стосовного певного фільму
Зараз розділ майже порожній, тому я запрошую до співпраці всіх юзерів нашого сайту! Якщо ти знайшов в інеті якийсь фільм чи мультик яким би хотів поділитися з іншими юзерами нашого сайту, то не соромся і сміливо додавай його до нашої кінотеки!
Через оперу шось я пробував не добавляє матеріал я Залізну Людину через експлойлер добавляв а тепер уже з оцим оновленням шо ти зробив добавляю картинку а воно перекидує на другу сторінку і показує таку штуку
Вы входите в группу пользователей, которым запрещено совершать данное действие.
По всем вопросам обращайтесь к администратору сайта.
Спасибо MSerega, за то что согласился заведовать разделом "Кінотека" и теперь может считать себя почетным членом команды "Олександрівка.ет.юа" . Теперь следите почаще за разделом, и не забывайте что у нас работает раздел поиска видео B)
Еще раз хочу напомнить, что мы постоянно следим за качеством предоставляемого видео на сайте и за тем чтобы все ссылки для скачивания работали. Поэтому, если вы нашли нерабочую ссылку пожалуйста сообщите нам об этом и мы постараемся в ближайшее время заменить ее на рабочую.
grantand, Дянькую Админнич!!! Старатимусь не підводить вас і закидать тільки хороші фільми в класном качестві, ну і звичайно ті які юзери хочуть подивиться!!!