Сьогодні вже 3 лютого, до Дня Святого Валентина залишилося 11 днів. З сьогоднішнього дня оголошую конкурс на найкращу листівку до Дня Святого Валентина! Автори найкращих листівок, будуть нагородженні медалькою! І нагадаю, що самі активні учасники які будуть мати найбільше медальок, в майбутньому будуть нагороджуватися матеріальними призами або грошима. Також інформація про переможця буде опублікована в газеті "Вперед"
Умови конкурсу:
1. Листівки можна розміщувати до 12 лютого включно.
2. Розмір листівки не менше ніж 500х375 пікселів і обмеження по вазі не більше 150 Kb.
3. Користуватися можна будь-яким графічним редактором. А також фломастерами, маркерами, ручками, олівцями, фотоапаратами та іншими підручними засобами.
4. Забороняється використовувати чужі зображення чи фото. Якщо фото то зроблене вами, якщо зображення то лише намальоване власноруч.
5. Кожний зареєстрований юзер має право розмістити лише одну листівку.
Щоб додати листівку, потрібно в формі додавання повідомлення на форум знайти поле "Додати файл". Натиснути кнопку "Обзор" та вибрати свою листівку. Потім біля кнопки "Обзор" з'явиться поле з кодом "$IMAGE1$". Цей код і треба вставити в своє повідомлення. Після того як ви додасте повідомлення з цим кодом, замість нього буде відображатися завантажена картинка.
Всі листівки розміщуємо в цій темі. Потім адміністрацією сайту листівки буде виставлено на загальне голосування, на якому й визначиться переможець.
gangsterochek, через форму якою ти додаєш повідомлення на форум. Там шукай поле "Додати файл". Якщо то буде малюнок то біля кнопки "Обзор" з'явиться поле а в ньому код "$IMAGE1$". Цей код і треба вставити в своє повідомлення. Замість цього коду буде відображатися завантажена картинка.
---------комент------------------------------------------------------------------------ BenGAMEn, я ж казав, будь-який графічний редактор. І флеш теж можна. ----------------------------------------------------------------------------------------- Антон, я зробив валентинку, а вивісить неможу томущо формат у неї SWF, можеш чимось мені допомогти?
От моя листівка, робилася вона для коханої дружини, тож ви її побачите перші, але для збереження умов конкурсу її прийшлося дещо модернізіровать, тобто обрізати і ухудшить якість звуку, а також деякі ефекти + додався підпис BenGAMEn. Флешом займаюся недавно, та і художник з мене ніякий, тож несудіть суворо.
Шото малувато в нас талантів такими темпами конкурс пролетить з усима патрохами.
Добавлено (08.02.2008, 15:27) --------------------------------------------- Пропоную тим хто відгукнувся на конкурс, зробити якийсь невеличкі заохочення, це ж також актив в роботі сайту, ну там в рейті чи що? Адміну видніше.