Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум Олександрівки Кіровоградської області » Люди » Люди про людей » Що вам сниться?
Що вам сниться?
grantand
Гуру
Повідомлень: 1815
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 1 | 15:44
Народ як ви ставитеся до снів? Що це для вас? Звичайна робота мозку вколи вимкнена свідомість, бачення якихось паралельних світів, майбутнього, минулого? Які сни вам сняться? Чи збувалися ваші сни? Чи вірите ви в пророчі сни?

Мені якось декілька разів снилося (разів 5 чи більше), що в мене починають спочатку стискатися (на рівні відчуттів) а потім один за одним лопатися зуби. Дуже не приємні сни. Я чув що це означає що щось станеться з кимось з близьких, але сни минули а нічого не трапилося.




Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Ystina
Гігант думки
Повідомлень: 1235
Репутація: 15
Нагороди: 5

Повідомлення # 2 | 16:11
А я вірю в пророчі сни.І всі вони здійснювалися.Як говорять вчені,саме в снах ми бачемо продовження тієї чи іншої ситуації, яка не склалася так, як нам хотілося.По снах можна загадувати майбутнє(я так практикую), сни і моя інтуїція мене ще ні разу не підводили.А взагалі мій організм має здатність передбачувати ситуації. Спочатку було страшно так жити, а потім звикла.

Єдина й неповторна
grantand
Гуру
Повідомлень: 1815
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 3 | 16:15
Ystina, це й не дивно, тому що ти теж рак як і я. А в нас інтуїція розвинена дуже добре. Шкода що я ще не навчився правильно розуміти те що вона мені підказує. Інколи просто не розумію що відчуваю. Хоча деякі моменти вже можу досить добре зрозуміти.



Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Minerva
Гігант думки
Повідомлень: 886
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 4 | 17:11
мені часто сняться швидкоплинні незмістовні сни. на них я мало звертаю увагу, але коли присниться довгий і запам'ятовуючий сон- то він обов'язково здійсниться в реальному житті, хоча майже завжди він більш негативний ніж з радісним значенням

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
Гугля
Моцк :)
Повідомлень: 279
Репутація: 12
Нагороди: 2

Повідомлення # 5 | 00:35
Я у сни вірю... Мені сняться іноді дуже цікаві сни, іноді моторошні, іноді дійсно жахливі, коли просинаєшся у холоднім поту і потім ще пів дня не можеш відійти... І майже усі вони(якщо мають зміст) збуваться у реалі з точністю до навпаки...)
А іноді сон - просто цікавий, приємний - як кіно... Спиш і дивишся... От розв'язка, а от і кінець-усе добре .... І ти просинаєшся. Саме ці сни для мене найприємніші...)
svi1101

Повідомлення # 6 | 20:46
Блін, чому мені нічого не сниться??? У мене взагалі ввісні темний екран - "чоний квадрат" Малевича... cry
Minerva
Гігант думки
Повідомлень: 886
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 7 | 21:06
svi1101,
але й квадрат містить в собі глибокий зміст..спробуй роздивитися і зрозуміти його biggrin
..так ..трохи від теми. малевіч написав не зовсім чорний квадрат.він був майже чорного кольору але з коричневим відтінком

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
grantand
Гуру
Повідомлень: 1815
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 8 | 00:01
Minerva, якшо чесно не бачу нічого гарного в цьому квадраті..тобто взагалі небачу в цьому квадраті Малєвича нічого цікавого..це брєд.



Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Minerva
Гігант думки
Повідомлень: 886
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 9 | 09:27
grantand,
я колись давно так само вважала, як і ти..
але зараз, маючи справу з мистецтвом в повному значенні цього слова, дивлюсь на речі по іншому.
1."чорний квадрат" був написаний пропорційним поєднанням всіх кольорів спектру, які під час змішування і дали чорний відтінок. 2. він писався різними техніками і з додаванням різних фарб(темпера, олія та інш.) 3. це- виклик вже існуючому мистецтву, початок зародження супрематизму
..ось так! просто треба створити таке, що до тебе ніхто не робив в потрібний час!а малєвіч зумів, чого не скажеш про нас з вами))

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
grantand
Гуру
Повідомлень: 1815
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 10 | 11:49
Minerva, тут справа в іншому. Для мене картини мають радувати око, я маю дивитися і отримувати задоволення від того що я бачу, а не від того які фарби туди намішав якийсь чувак і при якій температурі він їх змішував.

Ладно, на цьому тему Малєвича закриваємо, бо виходимо за рамки створеної теми.




Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
svi1101

Повідомлення # 11 | 20:47
Якщо людині не сняться сни.... Що це значить? В цьому є щось погане? Може це тому, що я сплю недостатньо (студент все-таки)?
ящерка
Оратор
Повідомлень: 103
Репутація: 4
Нагороди: 0

Повідомлення # 12 | 21:19
иногда от снов устаешь - это своего рода тоже работа подсознания, а когда ты очень устаешь, то мозг не в состоянии "показывать мультики", тогда он отдыхает и нам ничего не снится. У меня тоже так бывает, когда мало сплю и сильно устаю, но сильные переживания все равно вызовут сон, даже если ты очень устал. Мне никогда не снилось вещих снов, хотя может я просто не понимаю скрытого смысла. А восновном это какие-то моменты из обычной жизни, переживания, события, одним словом то, что волнует, то как-то и во сне отобьется.Это что угодно!.Бывает проснусь и начинаю думать, почему мне это приснилось, а потом вспоминаю, что это я видела там-то, об этом подумала тогда-то, а то слышала в новостях.... Прикольная игра выходит - обьясни свой сон))))
Иногда же снятя ужасы например меня за все сны, которые я помню, один раз в одном сне убили аж два раза!!! Я проснулась в холодном поту и долго не могла понять, что это было. Отходила полторы недели!!!
Часто возникает ощущение дежа вю и не только во сне.
А один раз в глубоком детстве приснился один сон, что я что-то маленькое и нематериальное и медленно, как космонавты в невесомости, лечу в открытом космосе среди таких же непонятных то ли звездочек, то ли существ. И в истерике чуть не кричу: не хочу я туда! Почему я ? Мне и здесь хорошо! Не трогайте меня, я не хочу в этот мир!... Блин не знаю, что это было - сон, не сон? Но так реалистично! И это один из двух снов из детства, которые я до сих пор помню
Boriska
Шановний
Повідомлень: 535
Репутація: 10
Нагороди: 3

Повідомлення # 13 | 17:14
а мені нічого не сниться після того як поступив...
А мені казали що коли не бачиш сни то ти не висипаєшся, отак воно і є

Хай кеди китайські, хай джинси турецькі,
хай за душой нема ні гроша,
нікому з нас не зробиться кепсько -
бо в кожного з нас українська душа!!!
Побєда
Профі
Повідомлень: 393
Репутація: 8
Нагороди: 6

Повідомлення # 14 | 16:06
З деякого часу мені сняться кольорові сни. Говорять, що коли людині сниться кольорові сни, то вона закохалася. Не знаю серед моїх знайомих та друзів не має в кого закохуватись!!!...

...Смерть стоит того, чтобы жить,
А любовь стоит того, чтобы ждать...
ксюха
Профі
Повідомлень: 399
Репутація: 9
Нагороди: 2

Повідомлення # 15 | 22:39
когда я была в Евпатории, мне приснился сон, вокруг как бы конец света, животные бегают везде, темно вокруг, ветер, что то не понятное вообще происходит!! когда я проснулась я думала это продолжения сна, или я прост оне спала!когда я проснулась, с окна видно было, как с крыши летела штукатурка,ужасно страшный звук моря (море было близко),ветер ужасный, темно, жуть!! пол дня я отходила от этого сна!! было так страшно!! но потом все прошло)) бывает снятся черно-белые сны!! но почти их не запоминаю! а самое обидное, когда просыпаюсь, знаю что мне что то интересное снилось и не помню что!!)) очень часто снится то, о чем я думала на протяжении дня: события, человек...и т.п.!! бывает очень часто, среди ночи просыпаюсь от страшного сна, и потом не могу уснуть аж до утра!! ((


Повідомлення відредагував ксюха - Середа, 07.05.2008, 22:41
DarkWitch
Профі
Повідомлень: 386
Репутація: 19
Нагороди: 14

Повідомлення # 16 | 14:34
grantand,очень часто снится то,о чем мечтаю,а так же события.Например,поссорилась с любимым человеком-снится что мы помирились....

Никогда у врага не бери ничего,
Ни еды, ни воды не проси у него,
И если еда не посыпана ядом,
То сможет тебя отравить он и взглядом
Arder
Шановний
Повідомлень: 704
Репутація: 15
Нагороди: 13
Рівень зауважень

Повідомлення # 17 | 13:40
ІМНО!!!
Сны это твое подсознание которое за все время работы твоего мозга отбирает самые яркие для тебя моменты, а потом когда уже больше нет места в твоем подсознании оно не может удержать всю ту информацию которая накопилась, и тогда во сне когда твое сознание отключено, в подходящее время вся эта информация выливается и освобождает место для новых впечатлений и важных моментов!!!
В месте с подсознанием работает еще и дологичное мышление, вместе сотрудничая они могут делать чудесные вещи, например те же самые вещие сны, и нечего в этом нет сверх естественного!
просто твое дологичное мышление просмотрело все важные для тебя моменты которые отложились в подсознании, сопоставило все за и против сделав вывод, если вывод правильный то тогда сон через несколько дней или недель исполнится, а если вывод не правильны то это будет просто пустой для человека сон!

Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!

Хотя можно и опровергнуть...!
MC_Serega
Гігант думки
Повідомлень: 1246
Репутація: 8
Нагороди: 5

Повідомлення # 18 | 16:47
Сон – состояние, в которое периодически впадает человек с целью восстановления физических и психических сил. Сон – это состояние покоя и отдыха. Мозг продолжает работать во время сна, и человек видит сновидения, или психологическое отражение субъективной действительности. Различают несколько фаз сна, но с этим уже можно ознакомиться в специальной литературе.

Я не верю в сны!!! Блин, снится мне иногда разная байда, что аж надоедает.


KEEP IT REAL
grantand
Гуру
Повідомлень: 1815
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 19 | 17:36
Недавно по радио слышал, что сны сигнализируют нам о состоянии нашего организма. Ну например, людям у которых проблемы с сердцем ОЧЕНЬ часто сняться кошмары. По радио говорили почти про все сны, но запомнил мало.



Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Побєда
Профі
Повідомлень: 393
Репутація: 8
Нагороди: 6

Повідомлення # 20 | 13:36
Мені останнім часом сняться моторошні сни: серце моє в ранах; всі знайомі, щось від мене хочуть, моя кров чорного кольору... Цікаво до чого це... Хто може пояснити...

...Смерть стоит того, чтобы жить,
А любовь стоит того, чтобы ждать...
Natali
Оратор
Повідомлень: 155
Репутація: 7
Нагороди: 5

Повідомлення # 21 | 08:54
Мне сниться очень много снов и начиная их анализировать все больше убеждаюсь, что они не предсказывают будущее (типа гадания), а отражают внутренний мир человека. Это наше подсознание, которое пытается к нам достучаться через сон. Например, когда я пытаюсь в чем то разобраться в жизни, или понять, мне сниться, что я что-то ищу, когда наяву это состояние проходит и сны прекращаются. Когда в жизни мне плохо - во сне мне снятся ступеньки и обязательно обрываются и т. д. А ужасы мне снятся только когда сплю на спине (похоже, что это уже ближе к физиологии, а не к психологии))

Жизнь прекрасна!
Cowboy
Гігант думки
Повідомлень: 1201
Репутація: 7
Нагороди: 6
Рівень зауважень

Повідомлення # 22 | 10:59
Сны как знаки в жизни, иногда надо присматриваться...

Ride-to-live
Boriska
Шановний
Повідомлень: 535
Репутація: 10
Нагороди: 3

Повідомлення # 23 | 08:27
Мне снилось што я у себя в институте спускаюсь по лестнице вниз и тут она начинает обрушатся и я падаю но лечу типа в безконнечность. А мне говорили што когда человек во сне падает ето означает што он расстет, незнаю на сколько ето правда dry <_<

Хай кеди китайські, хай джинси турецькі,
хай за душой нема ні гроша,
нікому з нас не зробиться кепсько -
бо в кожного з нас українська душа!!!
DarkWitch
Профі
Повідомлень: 386
Репутація: 19
Нагороди: 14

Повідомлення # 24 | 13:10
Boriska, Не падает а летает!!!Если человек во сне летает-он растет!!! biggrin

Никогда у врага не бери ничего,
Ни еды, ни воды не проси у него,
И если еда не посыпана ядом,
То сможет тебя отравить он и взглядом
Boriska
Шановний
Повідомлень: 535
Репутація: 10
Нагороди: 3

Повідомлення # 25 | 02:46
DarkWitch, может быть и так я не проверял smile

Хай кеди китайські, хай джинси турецькі,
хай за душой нема ні гроша,
нікому з нас не зробиться кепсько -
бо в кожного з нас українська душа!!!
Форум Олександрівки Кіровоградської області » Люди » Люди про людей » Що вам сниться?
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: