в мене раніше було дуже багато ніків залежно від настрою..всі вони вибиралися з наступних міркувань: 1)оригінальність. 2)внутрішній зміст 3)імпонування моєму характеру і уподобанням теперішній, Мінерва, щось довго "задержався" і подобається найбільше..1)оскільки я-людина творча, то і нік відповідний (Мінерва-богиня мистецтва і ремесла),2) ще цей нік звучить твердо і впевнено(як на мене) 3) це назва моєї улюбленої пісні гурту DEFTONES
grantand, просто оригінально. MSerega, прикольно. Minerva, я так зрозуміла, що твій нік переводиться ще як "Афіна". Мій нік "Побєда" виник давно. Коли я навчалася в технікумі мене одногрупники називали так. Сьогоднішні друзі мене також так називають. Не знаю, мені подобається мій нік, тому що це переклад мого ім'я.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Побєда, афіна-це грецька богиня і як аналог їй в римській міфології зустрічаємо Мінерву-богиню-винахідницю, ремесла, війни, мистецтва..тобто вони подібні за накладеними на них функціями
Ник от песни которую любил года 2 назад оооооООоочень. The Rasmus - In The Sh@dow. Ник ничем не оригинален но я к нему привык ))). Раньше в определенных кругах пользовался обычным ником от имени - VaDuXa.
Вибачаюсь за затримку, та й за можливо неточнiсть. З моiм "нiком" й так ясно, а "Kodak DX7630 & Paint" = мiй аватар а не прикол. (хоч тут правильно назвав?) Може доповнимо тему до "Історія вашого ніка та аватара"?
Повідомлення відредагував Леонiд - Середа, 18.06.2008, 00:28
Ystina, чого ж не тулити про аватари? це ж дуже цікаво, про що саме ми думали, як позували, яким фотоапаратом користувалися під час створення фото, чому відібрали саме таке..