Бурякоприймальний пункт запрацював. На черзі – пуск цукрового заводу

11.10.2012 о 10:38 2

10 жовтня центр Олександрівки заповнив гуркіт вантажівок. Бурякоприймальний пункт нашого цукрозаводу розпочав приймання сировини для нового виробничого сезону. На урочистостях з нагоди початку роботи бурякоприймального пункту виступили голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв, керівник агрофірми «Ясинівська» Дмитро Мамалат. Благословив початок важливої справи священник отець Юрій.

У перший день роботи на бурякоприймальний пункт почала надходити сировина з агрофірми «Ясинівська». Цього року у господарстві під солодкими коренями було зайнято понад дві тисячі гектарів. Це означає, що спочатку цукрозавод працюватиме на цукрових буряках, вирощених на полях Олександрівського району. Пізніше почне надходити сировина з Новоукраїнського та Кіровоградського районів Кіровоградської області і Гарбузинського району Миколаївської області.

Якщо буде накопичено достатню кількість цукрових буряків, то у вівторок, 16 жовтня, запрацює і цукровий завод. На бурякопереробний сезон кілька сотень жителів району матимуть роботу і заробітну плату. Будуть надходження і до місцевого бюджету.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 2
avatar
17:21, 11.10.2012 [Матеріал] 0 Спам
А говорили что работать не будет в этом году.
avatar
19:23, 11.10.2012 [Матеріал] 0 Спам
ну ти ж знаєш вони, як завжди
avatar