Другий благодійний пробіг «За здоровий спосіб життя» вдався

17.09.2012 о 13:43 2

15 вересня 2012 року в селищі Олександрівці відбувся другий благодійний пробіг «За здоровий спосіб життя», організований депутатом Олександрівської районної ради Андрієм Лаврусем. 

Про інтерес молоді до цього заходу говорить той факт, що ще до початку реєстрації учасників пробігу на лавочках біля дитячо-юнацької спортивної школи зібралось чимало молоді, одягненої у спортивний одяг – майбутніх учасників пробігу. За півтори години реєстрації у списки учасників було включено 37 учасників. Ті, хто прийшов раніше, не сумували: на майдані звучала музика, а всі, хто цього побажав, змогли зробити на тілі (щоці або руці) зображення українського прапора. 

І ось об 11-й годині учасники пробігу вишикувались. В руках у багатьох юнаків були Державні прапори України. Захід відкрив його організатор – Андрій Лаврусь. Він зазначив, що пробіг ставить за мету відірвати молодь від комп’ютерів і телевізорів, від пивбарів і кафе, тютюну і алкоголю та почати вести здоровий спосіб життя, який не можливий без заняття спортом. Андрій Лаврусь повідомив також, що прапори і прапорці в руках і на руках та щоках – то все на підтримку української мови.

Учасників пробігу привітали виконавчий директор товариства з обмеженою відповідальністю «К’ю енд Ар» («Міжнародні вантажні перевезення») Ярослав Петренко, депутат Олександрівської районної ради Микола Марфула. До молоді звернувся і учасник пробігу, кандидат в народні депутати України по виборчому округу № 102 Сергій Василюк. Він виконав також українську пісню.

Далі учасники пробігу перейшли на вулицю Леніна і почався майже чотирикілометровий «марафон». Він проліг кільцем вулицями Леніна, Шевченка та Гагаріна. Учасники пробігу несли в руках українські прапори, вигукували гасла «Слава Україні!», «Героям слава!». Завершився пробіг на тому ж місці, де і стартував. Спітнілі, але радісні учасники пробігу охолодились водичкою і вишикувались на церемонію закриття заходу. 

Андрій Лаврусь подякував учасників пробігу. Потім він разом з виконавчим директором товариства з обмеженою відповідальністю «К’ю енд Ар» («Міжнародні вантажні перевезення») Ярославом Петренком вручили пакети з солодощами від «Формули смаку» найменшим учасникам Поліні Марфулі та Матвію Скічку і найстаршому бігуну Миколі Марфулі.

Андрій Лаврусь повідомив, що під час другого благодійного пробігу «За здоровий спосіб життя» зібрано 600 гривень. На ці кошти підуть на підтримку юних футболістів – вихованців дитячо-юнацької школи.

Слово взяв і селищний голова Олександрівки Василь Захаров, який вручив квитки в цирк кільком учасникам пробігу. Як і під час відкриття заходу, так і під час його закриття звучав Державний гімн України. Під час закриття пробігу гімн співав Сергій Василюк.

Всі учасники пробігу теж мали змогу посмакувати солодощами від «Формули смаку».

Зазначимо, що другий благодійний пробіг «За здоровий спосіб життя» відбувся за підтримки ГК «Формула Смаку», товариства з обмеженою відповідальністю «К’ю енд Ар» («Міжнародні вантажні перевезення») та інформаційного партнеру – сайту www.olexandrivka.info.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 2
avatar
19:52, 22.09.2012 [Матеріал] 0 Спам
Повністю підтримую захід. Шкода, що не було за нього ніде написано і ніхто не знав. Може варто було б написати в районній газеті (це на майбутнє). Необхідно такі заходи зробити систематичними, людей необхідно привчати до здорового способу життя.
1 2 »
avatar