Футболісти Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 – чемпіони!

16.10.2009 о 08:15 3

В залік районної Спартакіади серед школярів відбувся чемпіонат з футболу в якому взяли участь 16 команд загальноосвітніх шкіл району.

У фіналі зустрілися 4 футбольні команди, які перемогли у своїх підгрупах. Юні футболісти продемонстрували свою технічну майстерність володіння м’ячем та злагоджену командну гру, а також велике бажання перемогти.

Рішенням суддівської колегії визначено кращих гравців турніру:

-   кращий воротар – Лога Віталік (Олександрівська ЗШ І-ІІІ ст. №1);

-   кращий захисник – Ставенко Олександр (Голиківська ЗШ І-ІІІ ст.);

-   кращий нападаючий – Волошин Єгор (Олександрівська ЗШ І-ІІІ ст. №2);

-   кращий бомбардир – Ключник В’ячеслав (Івангородська ЗШ І-ІІІ ст.).

Чемпіоном району з футболу серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів стала команда Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. №1 (вчитель фізичної культури Голинський Г.А., директор школи Бойко В.Г.). ІІ місце зайняла команда Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. №2 (вчитель фізичної культури Козир О.М., директор школи Ткаленко Л.Ф.), ІІІ і IV місце зайняли відповідно команди Івангородської та Голиківської ЗШ І-ІІІ ст. (вчителі фізичної культури Правосудько Р.С., Демченко В.М., директори шкіл Зінченко В.О. та Стрижак А.М.).

Кращі гравці та команди-переможці нагороджені грамотами та дипломами відділу освіти Олександрівської районної державної адміністрації.

Відділ освіти дякує всім школярам, які взяли участь у районному чемпіонаті з футболу та їх наставникам вчителям фізичної культури, директорам загальноосвітніх навчальних закладів за підготовку і участь команд у змаганнях, а також тренерам Олександрівської ДЮСШ та дирекції стадіону імені М.Шишки за допомогу та підтримку в організації проведення районного чемпіонату з футболу серед школярів.

 Володимир Воєводін – методист районного методичного кабінету
відділу освіти Олександрівської районної державної адміністрації

Автор публікації
Поділитись в соц. мережах
Джерело

Освіта


Всього комментів: 3
avatar
15:01, 24.10.2009 [Матеріал] 0 Спам
Лога Виталий!
avatar
Подавала дирекція школи!
1 2 »
avatar