Кіно не буде

26.08.2012 о 15:42 6

Розповімо вам історію з самого початку. Почалась ця історія з розмови двох людей, які цікавляться добробутом Олександрівки Андрієм Лаврусем і Гуртовим Сергієм. Ми спілкувались про те, що нам в Олександрівку потрібен кінотеатр. Раніше в нас був кінотеатр "Дружба", який закрили і зараз це вже не кінотеатр, а спортивна школа. Андрій Миколайович відправляв депутатське звернення в якому він прохав відділ культури і туризму Олександрівки відновити показ фільмів і мультфільмів у денний та нічний час у домі культури, але на перше звернення нам не відповіли, тому ми відправили друге звернення. Коли нам надіслали відповідь, то вона була не дуже втішною. Нам написали, що коштів на ліцензію немає і тому показувати фільми ми не можемо. Відповідь ви можете переглянути нижче на скріншоті.

Кіно не буде


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 6
avatar
22:07, 30.08.2012 [Матеріал] 2 Спам
Просите, чтоб на 2013 год в бюджетную смету включили необходимые суммы на получение лицензии. Если в этом году ничего нельзя поделать, то пусть заложат эти деньги в бюджет следующего года. Планы подавать будут в конце года, так что время есть, чтобы внести необходимые корректировки.
avatar
15:14, 31.08.2012 [Матеріал] 0 Спам
Пані Наталія!
я направив чергове депутатське звернення до начальника відділу культури та туризму, в якому попросив письмово надати пропозицію фін.управлінню, щоб передбачили кошти в проекті бюджету на 2013 р.
1 2 3 4 »
avatar