На Херсонщині буятимуть й Олександрівські ліси

29.01.2008 о 22:56 2
http://olexandrivka.at.ua/_nw/0/12529.jpgТериторії в Херсонській області, що постраждали внаслідок масштабних лісових пожеж влітку 2007 року, мають бути засаджені протягом найближчих 6-8 місяців. На цьому наголосив Президент України Віктор Ющенко, перебуваючи на Херсонщині у листопаді минулого року.

Працівники ДП «Олександрівський лісгосп» брали активну участь у розширенні лісової території на Херсонщині, що постраждала від пожеж. Зокрема, завдяки їхнім зусиллям приведено до належного стану 19 гектарів вигорілого лісу безпосередньо на площах ДП «Цюрупинське ЛМГ». А незабаром на цих площах знову закипить робота — лісівники з різних куточків України садитимуть там молодий ліс.

Згідно наказу Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства І.І. Захарченка колективу ДП «Олександрівський лісгосп» поставлено завдання створити ліси на площі 17,5 гектара. На цій території буде висаджено 79,6 тисячі штук сіянців, вирощених на Олександрівщини. Тож згодом в Херсонській області буятимуть й Олександрівські дерева.

Автор публікації
Поділитись в соц. мережах
Джерело

Газета "Вперед"


Всього комментів: 2
avatar
18:32, 30.01.2008 [Матеріал] 0 Спам
Да там страшні ліси що до пожежі а після то вообще. В мене навіть було пару фоток з пожеж в Херсоні.
1 2 »
avatar