Нас вже 50

05.02.2008 о 20:29 1

Ура народ!

Сьогодні у нас на сайті ювілей! Нас вже 50 ! А це вже не так і мало!

В зв'язку з цим я хотів би подякувати всім юзерам сайту за підтримку та інтерес до нашого сайту, а отже і інтерес до нашого рідного містечка - до Олександрівки. Я вважаю що кожен має бути патріотичнішим до свого рідного краю, якщо не до всієї України то хоча б до містечка в якому народився. Ми маємо виховувати в собі любов до рідної землі. Може я й говорю як якийсь старий викладач з середньої школи, але я дійсно так вважаю. Раніше я не розумів слова патріотизм, а тим більше не розумів застосовування цього слова відносно нашої України. Я думав щО може бути в країні де все розвалюється, де немає гідного рівня життя і все таке. І що краще за кордоном де більше грошей і таке інше, але потім зрозумів, що життя у нас таке не від того, що Україна погана, а від того що керують нею ... політики наші не розумно. А це все від того що немає в них патріотизму. Тому ми маємо самі себе виховувати і розвивати, хоча б спробувати. І вважаю що кожен при бажанні може зробити хоча б щось для свого рідного краю, і думаю що цей сайт є чудовою нагодою проявити свій патріотизм саме до Олександрівки.

Як тут де-хто мені сказав, що з нашим сайтом він "зовсім стане україновмовним" :) І це мабуть чи не найкращий комплімент для сайту. Оскільки найгірше це коли взагалі немає ніяких результатів від того що ти робиш, а коли це якось впливає на людей і викликає в них якісь зміни та ще й в кращу сторону то це радує, це кльово! Отже зусилля потрачені на створення цього ресурсу були не марними ;)

Ще раз вітаю всіх! Сподіваюсь що це число буде збільшуватися і збільшуватись, і сподіваюсь що з нашою з вами допомогою сайт буде ставати все цікавішим і цікавішим і Всесвітня павутина дізнається про нашу Олександрівку! :)

Також сьогодні хотілося б нагородити найактивніших юзерів які допомагали мені у створенні сайту, вірили в нього і проявили найбільшу активність в його ставновленні, і на мою думку це є
Гугля та Леонiд. І я хочу нагородити їх ось такими ювілейними медальками .
Так тримати! ;)

Всього найкращого!
З повагою адмін сайту, Гречаний Антон.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 1
avatar
15:04, 02.03.2008 [Матеріал] 0 Спам
І я таку медяльку хоцю!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar