Ось такий він, Андрій Лаврусь!

03.10.2012 о 09:52 5

2 жовтня 1988 року народився найнепосидючіший депутат Олександрівської районної ради Андрій Лаврусь.

Скажіть, хто з народних обранців має свою сторінку в Інтернеті? У нього є ціла приймальня. Тут, на порталі «Олександрівка.Інфо» http://lavrus.olexandrivka.info/.

Ось його останнє повідомлення:

«Як вже повідомлялося, 15 вересня в Олександрівці за моєї ініціативи відбувся ІІ-й благодійний пробіг «За здоровий спосіб життя». Під час спортивного заходу кожен бажаючий міг зробити благодійний внесок на розвиток дитячо-юнацького футболу в Олександрівці. Окрім зібраних коштів, внесок зробив тренер по футболу Юрій Досужий.

На зібрані кошти ми придбали для дітей 20 маніжок, 5 м’ячів з сумкою та набір фішок для виконання різних вправ.

24 вересня під час тренування юних футболістів, від імені всіх учасників ІІ-го благодійного пробігу «За здоровий спосіб життя», я передав весь придбаний спортивний інвентар. Маю надію, що це допоможе дітям та тренеру у тренувальному процесі і у розвитку своїх навиків, вмінь та дозволить в майбутньому представляти нашу Олександрівку на теренах України і не тільки!»

Крім благодійних забігів були ще інші спортивні змагання, інші корисні справи. Всі перелічувати не будемо, щоб Андрій не загордився (жарт!).

Та про один факт життя Андрія Лавруся не можу змовчати. На жаль, для більшості жителів району залишилось невідомим, що він разом з товаришем наприкінці цього літа навіть подвиг здійснив. Про це випадково прочитав тільки в молодіжному онлайн-журналі «Гречка»:

«25 серпня близько першої години дня на річці Тясмин в селі Бірки Олександрівського району двоє молодих людей – Андрій Лаврусь і Дмитро Лисенко врятували життя трьом потопельникам – мамі з шестирічним хлопчиком та дівчині років чотирнадцяти.

Родина приїхали на відпочинок до річки, плавали на матраці. На відстані близько 10 метрів від берега плавзасіб перевернувся…

Чоловіки, які саме під’їхали до берега машиною, спочатку побачили, що з матрацом щось не так, а потім і почули крики про допомогу. Обоє відразу кинулися у воду. Першим витягли хлопця, який вже був під водою. Жінки трималися на поверхні, проте були не в змозі дістатися до берега самостійно.

Вже на березі виявилося, що малий встиг наковтатися води і перебував у шоковому стані. Андрій та Дмитро надали першу допомогу і переконались, що з постраждалими все гаразд.

Прийшовши до тями, відпочивальники зібралися і поїхали. Вочевидь, того дня купатися їм більше не хотілося…»

Ось такий він, Андрій Лаврусь! 
З днем народження! Наснаги на нові добрі справи!


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 5
avatar
14:59, 03.10.2012 [Матеріал] 0 Спам
Дякую автору за привітання! Мені дуже приємно:)
1 2 3 4 5 »
avatar