Сайту вже півроку!

24.06.2008 о 22:07 1

Читаючи газету "Вперед", помічаю замітку про те, що Олександрівка знову в Інтернеті, і знову створено сайт про рідне містечко. Включаю комп і переді мною жовто - зелена сторінка з написом Олександрівка, Кіровоградської області. Довгий час не реєструвалася, спостерігала за життям сайту зі сторони. І ось 123 дні тому я це зробила. Ювілей сайту співпав з моїм днем народження. 

 

Що особисто для мене означає сайт-  це рідне віртуальне містечко, по якому можна мандрувати в  минуле селища,  це купа цікавих тем, де можна говорити про все,  це купа нових друзів і знайомств, це багато зустрічей в реалі (Майовка, спортивний сходняк, моє міні день народження), це хвилювання за те, що з сайтом і чому він на ремонті.

 

Сьогодні в сайта ювілей, йому виповнюється півроку.

 

Дорогому адміну сайта, якого особисто я називаю шефом, бажаю творчої наснаги, терпінння і здоров'я, й надалі працювати в такому ж дусі, а всім нам не забувати за сайт і пишатися тим, що він в нас є. Адже саме завдяки Антону і нам з вами про нашу маленьку і таку дорогу серцю, Олександрівку знає весь світ!!!!


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 1
avatar
Хочу признатись, що не планував поiздку до Олександрiвки в цьому роцi. Бо був у вереснi. Та "винуватий" сайт. smile Менш чим за добу я побачив багато нового та й знайомого. Трьох однокласникiв (двох вперше за 36 рокiв!) I 5 користувачiв цього сайту! В РЕАЛI, як тут кажуть! Жаль, що з Антоном розминулись в Києвi, так вийшло.
Появляеться новий сквер, мiняється сама Олександрiвка!
А у сайта попереду - День Олександрiвки! Покажiть себе там (по хорошому)! Успiхiв у навчаннi та роботi, здоров'я!
avatar