Шановні олександрівці!

28.12.2007 о 22:59 1

Привіт! Я Гречаний Антон розробник цього сайту, вітаю тебе на сайті Олександрівки!

Як бачиш, це ще не зовсім сайт, оскільки тут на даний момент немає ніякої корисної інформації, проте все ж таки в майбутньому, я сподіваюсь це стане великим інформаційним ресурсом про Олександрівку, для Олександрівки і для всіх жителів цього містечка. А можливо навіть і для жителів Олександрівського району.

Але для цього мені потрібна твоя допомога. ;)

Я хочу щоб, кожен із нас, олександрівців (і не тільки) вніс якусь частку в розвиток цього сайту. Я хочу створити ресурс який був би цікавий кожному відвідувачу. Щоб кожен зміг розміщував свої матеріали, фотографії, обмінювався файлами з іншими своїми друзями, міг висловлювати свою думку щодо сайту, подій в Олександрівці та за її межами. Заводити нові знайомства, знаходити собі друзів та однодумців, а потім ходити з ними на пиво :).

Я хочу щоб ми всі разом зробили цей проект, разом виправляли його недоліки, разом робили його кращим, разом наповнювали його змістом і підтримували його життя.

В майбутньому, на цьому сайті ти зможеш виразити себе творчо. Зареєстррувавшись на сайті, ти згодом зможеш розміщувати тут свої статті, новини, фотографії, малюнки, вірші, файли, оголошення та іншу інформаціїю, але для цього ти маєш допомогти мені зі створення розділів. Я хотів би знати які б розділи ти хотів би бачити на сайті, і взагалі що б ти змінив чи добавив до цього сайту, яким би ти хотів його бачити? Мені ДУЖЕ потрібна твоя допомога!

Давайте зробимо цей сайт для себе!!

P.S. Свою думку ти можеш виразити в коментарях. :) Всього найкращого! :)

 

 

 

 


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 1
avatar
08:02, 15.01.2008 [Матеріал] 0 Спам
Вітаю автора сайта та всіх олександрівців та гостей сайту з Новим роком! smile
Щастя, здоров"я, добра всім.
Не забуваймо про нашу Олександрівку!
avatar