СПОРТ ЄДНАВ КОЛЕГ

27.05.2008 о 08:14 1
Як вже повідомлялося у газеті, нещодавно в Олександрівці на стадіоні імені Миколи Шишки пройшли змагання обласної спартакіади серед команд галузей агропромислового комплексу. Участь у них взяли сім команд — ДАК „Хліб України”, „Цукровики Кіровоградщини”, управління меліорації і водного господарства, управління лісового господарства, управління агропромислового розвитку, ВАТ м’ясокомбінат „Ятрань”, управління земельних ресурсів.

Відбувся парад команд. Учасників змагань на урочистому відкритті спартакіади привітали заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Демченко, голова Національного олімпійського комітету в Кіровоградській області Володимир Ковальов, голова районної державної адміністрації Анатолій Шинкаренко. В урочистостях взяв участь і заступник голови обласної ради Яків Бондар.

nullЧлени команд змагалися у таких видах спорту: волейбол, настільний теніс, армспорт, гирьовий спорт, легка атлетика, шашки, перетягування каната та краща спортивна сім’я. Змагання судили компетентні судді на чолі з суддею національної категорії, заступником голови обласної організації ВФСТ „Колос” Клавдією Сквороцовою.

Спортивне суперництво розпочалося з легкої атлетики. Найспритнішими виявилися працівники управління земельних ресурсів, на другому місці „Цукровики Кіровоградщини”, працівники управління меліорації та водного господарства стали третіми.

Найкращою спортивною сім’єю на спартакіаді названо сім’ю, яка представляла „Цукровиків Кіровоградщини”. До речі, це була родина Завальних з Олександрівщини — Віктор, Сніжана та їх синочок Рома. Другий результат у змаганнях показала сім’я Куделів — працівників управління лісового господарства. У родини Гладких з управління меліорації і водного господарства — третє місце.

Серед гирьовиків перемогу здобув представник управління лісового господарства, на другому місці — „Цукровики Кіровоградщини”, на третьому — ВАТ м’ясокомбінат „Ятрань”.

І у настільному тенісі спортсмени –лісівники рівних не мали. Другий результат у працівників управління меліорації та водного господарства, третій — у „Цукровиків Кіровоградщини”.

Напруженими виявилися змагання з перетягування каната. Найсильнішими показали себе працівники управління лісового господарства. Їм поступилися „Цукровики Кіровоградщини”, а у працівників ВАТ м’ясокомбінат „Ятрань” – третій результат.

„Цукровики Кіровоградщини” показали себе кращими з армспорту та шашок. З армспорту працівники ВАТ м’ясокомбінат „Ятрань” другі, на третьому місці — представники управління меліорації і водного господарства.

З шашок другий результат у спортсменів управління лісового господарства, працівники управління агропромислового господарства показали третій результат.

З майже однаковою кількістю балів і „Цукровики Кіровоградщини”, і спортсмени лісового господарства наближалися до останнього виду змагань — волейболу. Перша партія пройшла у дуже напруженій боротьбі. З різницею у декілька очок перемогу здобули спортсмени цукрової галузі. У другій партії знову перемогли цукровики. Команду представляли олександрівські волейболісти Володимир Шандра, Віталій Сірий, Василь Болюк, Олег Скічко, Олександр Горобець, Руслан Максименко, Віталій Лога, Роман Грицевич.

Першість на обласній спартакіаді дісталася „Цукровикам Кіровоградщини” (193 бали), друге місце — у працівників управління лісового господарства (177 балів), на третьому місці працівники управління меліорації і водного господарства (153 бали). Четверті — ВАТ м’ясокомбінат „Ятрань” (144 бали), п’яті — ДАК „Хліб України” (137 балів), шості — агропромисловий комплекс (104,5 бала). Аутсайдери спартакіади — спортсмени управління земельних ресурсів.

Кращі спортсмени нагороджені кубками, медалями та дипломами. Кубок вручено й ветерану спорту Олександру Ковтуну.









Галина ШЕВЧЕНКО.
Фото автора.




Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 1
avatar
Я також побувала на стадіоні (нас відправили для масовки). Наший відділ освіти спостерігав за змаганнями під назвою "Мама, папа, я - спортивная семья". Всі ми вболівали за команду "Цукровики Кіровоградщини". В цьому конкурсі команду приставляла сім'я Завалиних, тато - викладач фізичної культури Підлісненської ЗШ І-ІІІ ст., мама - заступник директора з навчально-виховної роботи та практичний психолог Підлісненської ЗШ І-ІІІ ст.
avatar