Свято селища Олександрівки-2012

24.09.2012 о 08:56 9

22 вересня 2012 року в Олександрівці святкували День селища.

Традиційно, наприкінці вересня, олександрівці відзначають День селища. Два останні роки святкування відбуваються на Центральному стадіоні імені Миколи Шишки. Велика кількість людей зібралась й цього суботнього вечора в очікуванні сюрпризів від організаторів. І сюрпризи були.

Хто встиг, той міг спробувати куліш від райвідділу управління надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області.

Діти та молодь розважались на спортивних снарядах та величезному надувному батуті. Працювали торгівельні палатки, пропонуючи охочим наїдки і напої. Та головні сюрпризи були попереду.

Свято розпочалось з оголошення ведучої, що «неочікувано в гості завітали три кандидати в народні депутати України». Але до мікрофонів вийшло… чотири кандидати та й почали агітувати за себе рідненьких. Говорили не дуже багато, тож олександрівці не встигли їх добре розгледіти. 

Далі слово надали нині діючому народному депутату України від Партії Регіонів і кандидату в народні депутати України на наступних виборах Олександру Єдіну. Він привітав зі святом і вручив файли з подяками молодятам, які цього дня стали на рушник щастя, багатодітній родині, кращим представникам різних професій, вручив путівки до табору «Артек» для вихованців Олександрівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Гарні слова з нагоди Дня селища виголосили голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко.

Учасники художньої самодіяльності виконали «Понад Тясмином…» на слова поета Олександра Ястреба.

Потім був головний сюрприз від Олександра Єдіна – концерт маститих професійних артистів. Публіку почав розігрівати народний артист України Анатолій Демчук. Він покликав олександрівців на край стадіону, де була встановлена велика сцена з величезним бігбордом від Олександра Єдіна. І на зеленому газоні розташувались більшість з тих, хто прийшов на свято. Вони витанцьовували, плескали в долоні, підспівували артистам, помахували повітряними кульками з партійною символікою однієї з опозиційних партій. Підступи до трибуни охороняли міліціонери.

Концерт був справді чудовим. Вперше в Олександрівці порадували своїми піснями народний артист України Анатолій Демчук, заслужена артистка України і Польщі Анна Сингаївська, переможець «Ікс-фактору» Олександр Павлик та народний артист України Віктор Павлик. Звучали пісні багатьма мовами світу, а між концертними номерами артисти згадували добрим словом Олександра Єдіна – організатора їх концерту.

Виступ артистів тривав кілька годин. Хто дочекався останніх акордів, той зміг помилуватись ще й святковим феєрверком.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 9
avatar
09:37, 24.09.2012 [Матеріал] 1 Спам
Це було свято не Олександрівки, а свято Єдіна!
Уявіть собі, організатори не надали дозволу для привітання односельців, нашому селищному голові. Ганьба Партії Районів!!!

П.С. До приходу регіоналів, день селища ми відзначали в останню неділю вересня, а цього разу зробили все під партію влади та їх "мажора"!
avatar
10:42, 25.09.2012 [Матеріал] -1 Спам
И тем не менее... Никто больше не привозил в Александровку даже таких "мегО звёзд" как В. Павлик не говоря уже о действительно популярных артистах... Так какая теперь разница чей празник... Могём лучше?! Так чё ж никто не делает?! angry
1 2 »
avatar