Вибирання картоплі

26.08.2012 о 15:29 2

Як вже всім відомо почався сезон вибирання картоплі на городах. Є безліч сортів картоплі, які в нинішній час садять наші мешканці: слов'янка, пікассо та інші сорти. Багато з цих сортів були не врожайними, тому в цьому році половина людей була розчарована нинішнім врожаєм картоплі. Але все ж таки була і гарна картопля в деяких.

Навіть була картопля мутант, яка може навіть вас розвеселити. Я встиг сфотографувати одну картоплину, останні ж не встиг так, як їх вкинули в мішок і прикидали іншою картоплею. Тож підсумувати можна тим, що в цьому році картопля була, як врожайною так і не врожайною, але що ж ми можемо вдіяти.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 2
avatar
Картопля, яку MSerega назвав мутантом, насправді звичайнісінька картопля. Через велику спеку картопля вирішила дати ще один урожай і біля старіших картоплин виросли молодші. Таке явище зафіксоване на багатьох городах олександрівців.
avatar
06:39, 01.09.2012 [Матеріал] 0 Спам
Це зрозуміло, але ж вона відрізняється дуже формою і тут її можна назвати мутантом. Та, яку я фотографував в деякій мірі схожа на білку із мультфільму "Льодовикового періоду"
avatar