Наприклад я слухаю багато чого, в залежності від настрою, але частіше всього це: Океан Ельзи, БИ2, Radіohead, Сплин, Смыслоые галюцинации, Евгений Гришковец, 7Б, Lama, Estetic Education, EvaneScence та інше.
у мене немає улюбленого напрямку в музиці...ні від чого не фанатію...тому слухаю все підряд;) моя ситуація така: живу в гуртожитку, в кімнаті 5 дівчат (вже третій рік разом живемо!), у кожного свої смаки, тому одна вмикає Тіну Кароль, інша-Lacrimosa, а ще інші кричать поставити КІШа або Круга!!! тому слухаємо все-вчимося уступати один одному))) та мені вже і самій подобається Nightwish, Lacrimosa, HIM, MUSE, Арія... а в даний момент в мене грає Еvanescence)))
Повідомлення відредагував queen_viki - Середа, 20.02.2008, 17:57
А мені дуже подобаються пісні Цоя... Також слухаю Bomfunk MC, Darude, Depeche Mode, Би-2, Талькова, ОЕ, Тартак, Сплин, Наутилус, Evanescense, Avril Lavigne, Слот під настрій, трохи Арія Також подобаються пісні 80-90-х, прикольні...
Minerva ох...как я тя понимаю...вообще раньше я слушала только русский рок..это КиШ, АРИЯ, КИНО...ну вообщем все..но потом в ход пошел и рок, и альтернатива, метл, хеви-метл, лав-метл...и т.п.! люблю Cinema_Bizarre, HiM - просто обожаю, nightwish, АРИЯ, КИНО, Apocalyptica, мерлин менсон, AFI, ФЛЁР, 30 seconds to Mars, Negative, АГАТА КРИСТИ, The 69 Eyes , КРИХІТКА ЦАХЕС ну т.п.)) вот так вот)))
Я слухаю і ОЕ,і Сектор Газа, КиШ, ДДТ, КИНО, а якщо немає настрою, то щось романтичне, и не залежно від того на якій мові, а ще обожнюю Адріано Челентано
Обожнюю Цоя, подобається Би-2, Тальков, Наутилус, трохи Арія, ОЕ (їх пісні на гітарі класно бринькати), Тартак, Depeche Mode, Для емоційної розгрузки іноді слухаю Slot. Подобаються пісні 80-90-х. (деякі Modern Talking, Bomfunk,Darude).
Смерть стоит того, чтобы жить. А любовь стоит того, чтобы ждать... В.Цой