Наприклад я слухаю багато чого, в залежності від настрою, але частіше всього це: Океан Ельзи, БИ2, Radіohead, Сплин, Смыслоые галюцинации, Евгений Гришковец, 7Б, Lama, Estetic Education, EvaneScence та інше.
ще одна жертва моди)) мені здається, що та людина яка дійсно розбирається в музиці і ВМІЄ її розуміти та слухати ніколи не купуватиме дисків з тим, що не ОтсТало От жИЗни, і те, чего нету на диСкаТцеКе..тобто, користується власним смаком і уподобаннями, а не тим що модно на даний час слухати в колі друзів.
Не можу сказати що слухаю лише Рок, так як надаю перевагу и Регі. Всі інші стилі музики також мають місце, я їх не відкидаю. В частості слухаю музику таких виконавців: „Веня Диркін”; „Ланда” (гурт з Чехії); „Грег” (укр.); „БумБокс”; „Аукціон”; „Разные Люди”; „От Вінта”; „Мандри” „Василь Васильцев” :))) „5tnizza” - обовязково відомі гурти на АmDm.ru – (Ботанік, ІМНО, Мерелі, Теоретик), ну і „КИШ”, „Арія” як же без них?!! „ДДТ”, Цой, Наутилус, ВВ, Круг, Чайф – це як Буквар знати для мене обов‘язково. Ще часто чую дуже багато „попси”, „всякої – всячини” якою зараз заповнено естраду, просто на вулиці попадається, на радіо в барах, кіосках, переварюється дуже важко. Зарубіжні гурти слухаю відносно менше, так як не розумію мову на який вони співають можу відмітити лише Nightwish
Я за гарну та якісну музику з ґрунтовними текстами, яка не тільки радує вухо а и розум!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
З гуртом „От Вінта” познайомився на одному із Байк-Фестів. Хлопці просто молодці я до-тих пір навіть і не думав що укр.музика може так зачепити. Хлопці майже з перших акордів „завели” весь натовп і не відпускали до кінця свого виступу. Сподобалась гарна та професійна поведінка на сцені, ще сценічне вбрання! Ось як вони виглядають:
Додано (29.08.2008, 14:40) --------------------------------------------- А я слушаю разную музыку: если это радио то KISSfm, Mfm; а так вообще уважаю русский рэп... и ещё очень нравятся трэки Linkin Park... кстати почти все трэки у них классные,особенно песни о потеряной любви!!!
Народ, хто з вас чув про німецьку групу Oomph? А то я закатала їх останній альбом Monster (2008) і мала змогу переглянути пару кліпів. Мені цікаво як назва даної групи читається, а то сучасний сленг мені зовсім не відомий...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Within Temptation - наверное самое любимое что есть в плеере (поклонники найтвиш и еванесенс послушайте, это может понравиться и вам)..........а еще System of a Down - никогда не думала что буду слушать и даже обожать такую агрессивную музыку! А вообще захватывает музыка в которой есть драйв.
Slipknot, Amatory. System of a Down, AFI, Оригами, Bullet for my Valentine Rammstein, Linkin Park, Pain, East West, Pain, 7раса, Airway, Eyes Set to Kill, Jane Air, Neversmile, Scotch, Stigmata, Психея, Avril Lavinge, Mariyn Manson, Rob Zombiel .........................., D'n'B, Rock, Metal, Nu Metal, Trash Metal, Alternativ, emo-core, death metal, metal-core....под настроение Психоделик рок...но восновном ЭМО-КОР!!
Всё в порядке, Всё просто супер, Всё в порядке Я просто умер...
Слушаю очень много всего, если начну перечислять, то места на всех не хватит, да и на поезд опоздаю, потому что я уже сижу на чемоданах! А больше всего отдаю свое предпочтение Клубной музыке и Рок музыке! Приеду через три месяца распишу подробно! Музыка для меня отыгрывает большую роль в моей жизни, слушаю ее когда мне весело, слушаю когда грустно, одним словом слушаю я ее на постой, Жить без музыки не могу!
Всем желаю слушать, ту музыку, которую предпочитает ваша душа, а не ту которую слушает твой богатенький друг!
Принцип жизни - не быть хуже всех! Не обязательно первым, но и не последним!