Наприклад я слухаю багато чого, в залежності від настрою, але частіше всього це: Океан Ельзи, БИ2, Radіohead, Сплин, Смыслоые галюцинации, Евгений Гришковец, 7Б, Lama, Estetic Education, EvaneScence та інше.
TheShadoW,ДАААААА!!!!!!!!!!старая солистка намного лучше новой,я с Вами согласен!!!!у меня есть по-моиму все альбомы со старой солисткой,ТЕМА!!!!!!!!!!!!
я люблю Linkin Park, но не все песни, нравиться The End і Numb
так і інші =(. знаю багатьох,хто будує свою думку на кількох хітах групи, але є багато менш відомих пісень, які набагато краще тих хітів. раніше слухав david guetta, враження від якого формувала пісня world is mine, але послухавши в мене інші треки думка моїх друзів різко змінювалася. не варто судити группу за топовими хітами
Так. Буває, що з усіх пісень групи подобається тільки одна. Наприклад, є така група Вомбад. Їхня пісня "Перепливу океан" - це щось чарівне. Доклавши зусиль знайшла диск "Вісім годин на добу" і - облом: тої пісні, що сподобалась - нема, а більше слухати нічого. Про тих, що не розчаровують: поважаю групу Бі-2, Агата Крісті, UMA2RMAN; люблю: Ундервуд, Маркшейдер Кунст!
Boriska, мені не тільки подобаються, я коли в мене поганий настрій тільки ними піднімаю настрій. Ystina, In The End і Numb пісні, які крутять по радіо, на дискотеках, але є ще багато хороших пісень: наприклад: papercut, a place for my head (HYBRID THIORY); from the inside, somewhere i belong, hit the floor (METEORA); the little things give you away, valentines day (MINUTES TO MIDNIGHT); my december, my reason (UNDER ATTACK-(B-SIDER))...
Повідомлення відредагував Побєда - Вівторок, 03.06.2008, 11:49
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Побєда, а ещё мне нравятся Figure 09,High Voltage(Meteora),Leave Out All The Rest Eng,In Pieces,In Between,Hands Held High,No more sorrow(Minutes To Midnight),With You(Hybrid Theory),Runaway(Under Attack),Giving In(Project Revolution) и ещё много других :-)
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Boriska, підтримую, а ще мені подобаються in between, the little things give you away, session, faint, crawling, x-ecutioner style, chali, runaway 11-09 version, i ust want your company, points of authority second mix, one step closer ive at the mtv vma 2001... Крім Linkin Park мені подобаються деякі треки ToKio Hotel.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
TheShadoW, а ще крім "борща" недавно почула ще один кумедний укр. гурт "йожики") взагалі з укр. музики подобається тостер, фліт, фактично самі, скінхейт, тол, борщ і інш..