1. Я 2. Гугля 3. TheShadow 4,5,6. BenGAMEn с женой и другом 7. Ystina 8. RO 9. Boriska 10. Ксюха 11. gangstero4ek
А ось і всі майовщики (фотки зжатої якості)
по поводу фоток, стучим в аську и договариваемся ) Фотки могу записать на болванки или флешки, на крайняк на мыло скинуть. Но их там 26 метров в архиве. У кого ящик позволяет принимать такие файлы, и кому не лень качать то могу и скинуть.
Такс паняночки не сварімось. А давайте рішим питання з вином. Хто за хто проти? Мені всеодно я можу воду з хлоркой з під крана, мені не привикать. А як ви?
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Та все мабуть... Соки і воду тягнемо з дому... (Сьогодні зустрінемось коло "Дружби" із ксюхою і Ystina і вирішемо кто і що візьме з дому)... а із спиртними напоями мабуть усе і так ясно...
Ну от і добре що всі порозумілись. Так воду і сок тащим з дому, купляєм водку і пиво. А з вином що робити?
Добавлено (28.04.2008, 17:35) --------------------------------------------- Ну от і добре що всі порозумілись. Так воду і сок тащим з дому, купляєм водку і пиво. А з вином що робити?
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Так ми всі вірим у святий дух Леніна, і держим кулаки за те щоб погода була сприятлива. Так якщо ще щось надумаєте кидайте на форум. З любов'ю і повагою Я.
давайте составим список всех необходиміх вещей в лесу... 1. Покрывало (стелить на землю) - каждый берет себе...... 2. Шампура - уже договорились 3. мячики, гитары, бадминтоны, карты... - кто что может взять? я с другом возьму бадминтон, хотя мне кажеться, что в лесу не очень удобно между веток...мож его не стоит? 4. ксюха, ты мясо возьмешь? 5. Закуски...холодные, бутерброды...(берем с дома) 6. Минералка- тож с дома 7.?????? (Слушаю еще предложения)