1. Я 2. Гугля 3. TheShadow 4,5,6. BenGAMEn с женой и другом 7. Ystina 8. RO 9. Boriska 10. Ксюха 11. gangstero4ek
А ось і всі майовщики (фотки зжатої якості)
по поводу фоток, стучим в аську и договариваемся ) Фотки могу записать на болванки или флешки, на крайняк на мыло скинуть. Но их там 26 метров в архиве. У кого ящик позволяет принимать такие файлы, и кому не лень качать то могу и скинуть.
мдя...с погодкой трудновато....але якщо ці два дні буде сонце то всьо буде в шоколоаді. Я наприклад в центрі взагалі ніде не хочу сидіти...але якщо ж виходу не буде то мабуть що в сказці...інакше не бачу іншого виходу:(
народ..не бушуем!! надеемся на лучшее!! а потом будем смотреть, и за погоду и куда пойдем!! если захотеть можно все сделать, и дождь не помеха !! а если нет желания то ...!!!
Якщо дощ: піти в Сказку чи Голубий Дунай. Якщо сухо: то зібратись десь біля дружби попити пива.
Якщо в Сказку чи до Дружби чи в Голубий Дунай: мясо не купуємо ну і всі гроші я роздаю назад. На ці гроші потім вже хто збереться купить собі пива чи ще чогось ну або разом вже скинемося на щось загальне.
Отже мясо я думаю відміняється, бо не бачу перспектив вибратися в ліс. Гроші роздаю назад.
Ну і ще одне, можна зустріч перенести на декілька днів :)
Такс, заказал столик(кабинку) в Сказке на завтра на 19:00.
Тетка как-то стремно записала заказа на каком-то маленьком листочке, но пообещала что в 19:00 столик будет свободен. Так что будем надеяться на лучшее.
Но еще раз повторюсь, целимся попасть на природку :)
В мене за вікном небо хмарне, але ж я хочу на природу, треба знову закликати дядька Леніна до співпраці
Добавлено (01.05.2008, 10:35) --------------------------------------------- бажаємо один одному чудової погоди і гарного настрою(це я вам гарантую), ну а що було дані самі побачете,хто не був!!!!