Якась церковна, а про що- не памятаю, давно то було, була в бабусі в селі, побачила, "замутила", а в той час Іван Данилович водив нас у музей, от я її і "спихнула", навіть в газеті потім написали!
Жаль, що в загальновихiднi днi музей закритий. Не у кожного є можливiсть зайти в буднiй день. Та й туристи могли б зайти, при хорошiй рекламi. А бажаючi знайдуться!
Разів 5 точно був!!! Останній раз був цим літом, точніше 14 липня, на врученні музею картин Львівського художника Ігоря Маїка! Дві картини з назвами „Річка Тясмин в Олександрівці” та „Панорама Львова” було подаровано з рук автора в руки директора музею, а директор музею Білошапка Василь Вікторович в свою чергу подарував художнику книги про Олександрівку. Після цього Василь Вікторович провів екскурсію по музею! Скажу що з останнього разу коли я був в музеї, там багато чого помінялось, і помінялося в хороший бік, з‘явилися нові експонати, оновлені та гарно підсвічені вітрини з експонатами, екскурсія видалася як на мене на славу. Василь Вікторович розповідав не тільки історію експонатів а й цікаві історії проте, як експонати потрапили до музею! Я дивувався наскільки людини захоплено розповідала історію кожного експонату, немов про свою власну дитину, от тоді я і зрозумів, що ця людина живе цим музеєм! Навіть і уявити не можу, тай не хочу, що може трапитися після того якщо хтось інший прийде на місце Білошамки Василя Вікторовича.
Ракетомодельный кружок - то гордость и мечта многих мальчишек! В него непросто было попасть - начиная с обязательной хорошей успеваемости. А ту РАКЕТУ кружковцы демонстрировали в Киеве - про это рассказано и фото есть в музее. Сама ракета и сейчас - в музее. И не только она.
До речі, я думаю що можна було б якось зібратися і піти на екскурсію до нашого славетного краєзнавчого музею!!! Думаю після екскурсії було б про що поговорити!!!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Да идите не с пустыми руками - приготовьте несколько фоток о сайте. Музей - это ведь история жизни, а сайт - это тоже жизнь поселка и района. Не сомневаюсь, что найдется пусть ну оччень маленький уголок и для стенда о сайте. Который будет вами обновляться, как и сайт. В.В. знает о сайте, ему и от меня добрые пожелания! Можете и фото о Л.Мациевиче (из Питера которые) показать, может пригодяться для комнаты-музея о Л.Мациевиче. Да идите с фотоаппаратом - за сьемку плата небольшая - будет что потом дома вспоминать. А отчет - сюда!
ОЧень интересный музей, директо его Билошапка сделал неимоверное, создать музей с такими экспонатами при такой нашей власти и спонсорстве (никакой). Уважение этому человеку за это Нужно обязательно сходить
Cowboy, там еще люди работают - Шулык и Кравченко, за график не знаю, в четверг можна будет знать точно, а давайте все таки сходим, как говорилося выше
відвідали ми разом з членами мото клубу "Нічні птахи"на минулому тижні наш краєзнавчий музей, можна так сказати окультурилися, хочеться подякувати історику- краєзнавцю, автору багатьох кних і просто цікавій людині Василю Вікторовичу Білошапці за цікаву і змістовну розповідь про рідний край в різні епохи, по закінченню екскурсії як і годиться ми залишили свої автогрфи і книзу відгуків і пропозицій