Я думаю що це було б в першу чергу прикольно, а Олень це ж просто супер, куда прикольніше?! Можна ще заводську трубу вліпати, але це вже на певне занадто, З трубою на спині ходить!!
Повідомлення відредагував Arder - Вівторок, 09.09.2008, 21:58
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Треба враховувати, що малюнок має бути чорного кольору, адже футболка - салатова, тому якщо малюнок буде різнокольоровим, то вийде дуже наляписто і некрасиво...
Гугля, Повністю з тобою згоден!!! Тож потрібно малюнок малювати контурно, так буде гарно і серйозно!!
Додано (10.09.2008, 15:55) --------------------------------------------- В кого є можливість гарно намалювати в Фото-шопі емблему, не зволікаємо, малюємо и показуємо свої ескізи
Додано (10.09.2008, 15:58) --------------------------------------------- MC_Serega, У тебе є можливість зробити емблему яка тобі подобається!!!
Повідомлення відредагував Arder - Середа, 10.09.2008, 14:53
спілкувалися з продавцями, і ось така інформація- футболка стоятиме 25 грн, в наступний четвер нам їх привезуть, якщо ми закажимо кількість і розміри...
Я УЖЕ ХАЧУ СІБЄ ФУТБОЛКУУУ!!!!! А як ви хочете наносити малюнки і написи??? Якщо через бумажку А4 по 10грн. то вона лайняненька... Я її поправ раз 5 і малюнок потріскався і зліз ... Ще з такой бумагі не на всю тканину можна переводити і взагалі там для різних кольорів тканини повинна йти інша бумага!
Предлагаю щоб футболка була салатового кольору,спередi великий смайлик :-). А ззадi на спинi нiк чорним кольором. Я б носив таку футболочку день i нiч,а смайл завжди пiднiмав настрiй. Пишiть своi коменти.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Смайлик - то хорошо! Но надо бы и спереди символ сайта! Не все же оглядываются вслед. Оленя - пусть и контур - надо с памятника. Его же художник создавал, да и многие десятки тысяч проезжающих по трассе помнят. Вот и будет связь с поселком!
Леонiд, на таких футболках олень не обязателен, ибо олень до атрибутики сайта никакого отношения не имеет.
Еще хотел бы напомнить всем тусующимся в этой теме и желающим сделать себе футболку, все предложенные варианты здесь не официальные и печатать на футболке каждый может что хочет, единственное что хотелось бы пожелать, чтобы у вас на футболке был адрес нашего сайта и немаленькими буковками
grantand, Я б з великим задоволенням намалював би адресу сайту на футболку, величезними буквами, але проблема втому що в мене не така широка спина, а адреса сайту довга. Тож кожне напевно буде по своїй спині чи грудям дивитись...
Леонiд, тут говоримо про футболки, а не про символіку- то вже зовсім інша тема. І як же виглядатиме надпис на футболкі вертикально?????Щоб її прочитати треба ж голову нахиляти...
Не хочу навязывать свое мнение. Только показал один из вариантов - вертикальную надпись. А вы покажите элементы: адрес, название, варианты с оленем или еще чем ("Дружба", завод. еще что. Собор не предлагайте - не та тема) - человеку, который будет делать трафареты. Уж он имеет и вкус, и в технологии разбирается - еще и поправит, подскажет. Цвета, пропорции и прочее. Обсудите разные варианты. Все получится!
поки питання виріщується з емблемою, давайте визначайтеся, тому що я буду в середу заказувати самі футболки, збираю по 30 грн...і не забудьте дізнатися свої розміри
Ystina, а якщо я не змогла прийти у п'ятницю в скверик, а маю бажання придбати футболку, що тоді...
Додано (15.09.2008, 16:29) --------------------------------------------- До речі, мені байдуже де буде написано, я вважаю що посилання було присутнім на футболці, а нік, за вибором юзера
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...