Гугля, цю символіку носитимуть юзери :), ну, наприклад, для початку значки у вигляді сайту, або жовто- зелені, а ще я знаю, що у нашої DarkWitch у майстерні лежать лєнточки кольору сайту, тобто кольору Олександрівщини, тобто жовті і зелені. Питання зі значками уточняється і найближчим часом винесеться на загал :). І ще хтось ще на початку літа обіцяв зробити табличку з адресою сайту....
Повідомлення відредагував Ystina - Субота, 06.09.2008, 20:44
такс, з'явилася інформація, що все таки можна заказати 50 значків, ціна одного 16 гр, якщо порахувати загальну суму, то вона не така й маленька, тож потрібен спонсор і екскіз самого значка ...
Повідомлення відредагував Ystina - Субота, 06.09.2008, 21:03
Значок, я так вважаю, не буде таким собі великим кружечком, жовто-зеленого кольору, на ньому має бути щось зображено: чи то який небуть малюнок, символ, підпис (скоріше за все www.olexandrivka.at.ua)... Іншими словами, треба ескіз значка, як написала Устіна... Тут я пропоную його і придумувати разом;)
Додано (07.09.2008, 11:28) --------------------------------------------- Ще... тільки що я з Устіною вирішили, що поки доступніше буде зробити футболки для юзерів, їх можна замовляти скільки потрібно, а не який небуть обмежений мінімум... А згодом, коли юзерів побільшає, і коли цікавість до сайту зросте у скажімо 1000 раз, можна буде і значки, і ремені, і силіконові браслети.... Як вам ідея???
Значки это уже ЖЫР их можно как награду использовать, за достижение на сайте, но для начальной популяризации сайта лучше пойдут футболки! Футболка да, это круто и видно будет для всех и заметно с далека!!! Но проблема в том что сама футболка на которую нужно наносить эмблему сайта, она тоже стоит денег ну и + рисунок на ней!!!! Футболка по деньгам получается дороже, где-то 50-60грн. за то это же футболка! Думаю что толку будет больше когда на спине будет нарисован Зелено желтый флаг с оленем а под ним адрес сайта, а впереди футболки можно эмблему сайта, ток вот надо ее придумать. + еще Футболке за то, что ее можно заказать ток одну, или купить ток одну!!!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
думаю, що на футболках має бути обовязково присутнім нам така відома адреса сайта, і ще можна накинути як один з варіантів карту Олесандрівського району, он ту, що вгорі торчить.....
MS,не гони,блин,та никакой вафли футболке не будет.разьве что ник на футболке краской нарисуешь то тогда не спорю! и что мы будем брать футболки НЕкачественные?
Додано (08.09.2008, 14:04) --------------------------------------------- GRANTAND, согласен.на спине большими буквами-самый раз!
Емблема сайту ще повинна бути! Але от яку емблему зробити....??? Можна оголосити конкурс на створення емблеми сайту, в випадку перемоги, як нагорода буде те, що емблему переможця будуть носити всі юзери, (Яка гордість та визнання!)
Повідомлення відредагував Arder - Понеділок, 08.09.2008, 16:31
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
такс, завтра уже дізнаємося, скільки коштує одна футболка, кого все буде влаштовувати залишайте, будь ласка свої розміри;емблема- спереді олень і дерево, можливо герб району, той що торчить он там вгорі, на спині- нік і карта району, на рукавах також маленькі карти району, колір футболки- салатовий.... Або ж ваші пропозиції
Для розгляду пропоную такi елементи символiки сайта Нiчого незрозумiлого, нового та лишнього! Олень, що зустрiчає гостей району! Назва сайту, електронна адреса сайту.
Чому не використанi герб та прапор району? Сайт неофiцiйний, хоч i повнiстю присв'ячений селищу та району. Для використання символiв iснує встановлений порядок - коли, де та як розмiщати, є й обмеження. вiдповiдальнiсть.
Розмiщення, пропорцii, новi елементи - в залежностi вiд мiсця розмiщення: значок, вимпел, футболка, олiвець, кружка, бланк листа.
Треба мати на увазi такi обставини як технологiчнiсть виготовлення, зрозумiлiсть, щоб легко запам'ятовувалось
MSerega, Згоден!!! Я просто як для прикладу! Можна ще так: Це чорнова робота, в фото-шопі це все можна зробити набагато краще, але в мене ні фото-шопа, ні навик в ньому працювати! Ystina, „Торопится, нужно не спеша!!!”
До речі, Кольори "Нічних Птахів" всі бачили???!!!!! Отак само по розположенню можна зробити, Тільки замість верхнього рокера "Night Birds" написати www.olexandrivka.at.ua, а на нижньому рокері розмістити можна нік свій (шрифт на якому буде написано, можна підібрати будь який), а в центрі голову оленя з рогами, з кольорами я думаю вибирати непотрібно?!!!!!!!!!!! Зрозуміло про що я веду?! Зверзу адреса!!! В низу Нік!!! Посередині Голова ОЛЕНЯ гарна!