Ystina, для такого стилю нік потрібно білим або кроваво червоного) а от нарахунок емблеми, то потрібно за фотошоп сідать... і вийде гарна нефорська футболка чуть з наклоном в сторону эмо стилю)
Всё в порядке, Всё просто супер, Всё в порядке Я просто умер...
В "Майстерні" вж зшиті лєнточки,салатового та жовтого кольору.Залишилося лише вишити на них адресу... Щодо футболок....Домовилися,їх привезуть...залишаеться лише питання про кошти...А про нік ззаді і емблему я згодна!Буде класно!
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
на мою думку футболка має бути чорного кольору, де спереді розміщуватиметься яскраве зображення з емблемою сайту(чи самої олександрівки), а на спині- літери з ніком юзера.проте зображення доречніше зробити більш стилізовано з найменшою кількістю зображуваних на ньому речей. головне-чіткість і зрозумілість, стислість інформації, яка б відображала головну ідею..щось на кшталт варіанту the shadow але більш точніше
Додано (22.09.2008, 17:47) --------------------------------------------- і ще один аспект: футболки мають бути однаковими для всіх без вийнятку! .герб України ж не зробили чомусь в різних варіантах:готичний, з рожевим бантиком чи в полоску ..це спільна ідея для всіх,яка і єднає разом!
і ще один аспект: футболки мають бути однаковими для всіх без вийнятку! .герб України ж не зробили чомусь в різних варіантах:готичний, з рожевим бантиком чи в полоску biggrin ..це спільна ідея для всіх,яка і єднає разом!
не обов"язково. Сайт немає символіки, якщо футболки присвячені сайтові то дизайн у них може бути будь-який, лиш одне має бути незмінним - це адреса сайта на футболці. Саме вона єднає всіх!
Особисто я б не купляв би футболку чорного кольору. По-перше літом в такій футболці жарко, а носити таку футболку є сенс лише літом оскільки ваш дизайн в інші пори року крім вас ніхто не побачить
По-друге сайт у нас світлий...не розумію чому чорний колір футболки? По-третє світлі тона вони більш життєрадісні і позитивні. Навіщо рівнятись на байкерів якщо у них зовсім інший стиль? Ну Ardera то я розумію, чорна футболка то його стиль :)) IMHO.
Arder, потрібно, щоб футболка була яскравого кольору, щоб вона привертала до себе увагу, а чорний колір буде виглядати буденним і, як сказав, адмін в ній буде жарко влітку.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Ну да. Нащет значков есть сайт через который можно заказать от 24 штук. выходит по 2 грн вроде один.. Диаметр 37мм. Дайте символ для значка и я закажу если надо)