Нещодавно подивився документальні фільми "Сила мысли" та "Секрет". Квантова фізика доказала, що думка має свою частоту і людина сама "притягує" те, що з нею відбувається. Погані думки притягують погане, а гарні - гарне. Ви вірите в це? І взагалі, як до цього відноситесь?
Смерть стоит того, чтобы жить. А любовь стоит того, чтобы ждать... В.Цой
Вірю. Недавно дивився документалку називається "Тюнінг мозку". Так там розповідали таку цікаву штуку, що наше здоровья та самопочуття залежить від того про що ми думаємо. Тобто думаєш ти про негатив постійно, щоб комусь зло зробити чи щось таке інше і самопочуття твоє погіршується, людина частіше буває в депресивному стані. А думаєш про позитив і почуває себе краще.
Короче кажучи порада така, думайте постійно про щось позитивне! Тримайте в своїй уяві якісь позитивні картинки!
Я думаю що це стосується і того яку музику слухаємо. Важка музика постійно асоціюється з негативом і ті хто її слухають зазвичай люди трохи негативні, частіше впадають в депресію, роздратовані навколишнім світом і агресивніші. Це не факт але мої спостереження. Я розумію що людям така музика подобається і іншого вони слухать не можуть, але все ж таки більш позитивно на нас впливає саме попса, клубняк і т.д.
Мені це нагадує навіювання(внушение), стараюся "гнати" від себе все погане, оскільки я дуже вже все беру "близько до серця", а хороше так чи інакше, обовязково станеться
так,силою думки можна творити чудеса.людина завжди притягує когось або щось про що дуже часто думає.наприклад,чи помічали ви колись,що згадавши якусь людину через деякий час зустрічаєте її?
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
DarkWitch, "наприклад,чи помічали ви колись,що згадавши якусь людину через деякий час зустрічаєте її?"- ... майже постійно)))! Или того лучше- телефон лежит в другой комнате, на беззвучном режиме, тут у тихо в голову заползает мысль - "телефон на беззвучном, вдруг позвонит (дядя Вася допустим)" - захожу в комнату,беру телефон в руки, и как ни странно, буквально через мгновение звонит дядя Вася) И это не единственный случай, их было очень много)Или тоже пример - сижу, пью чай, думаю, что скучно, прикольно было бы если бы кто нибудь зашел, через три минуты звонит подруга, и орет в трубку, " Слушай, такая чудесная погода, я сейчас забегу, пойдем прогуляемся"))) Вот так вот..
Vovik, тоже смотрел секрет, впечатления огромные.. grantand, >>> Я думаю що це стосується і того яку музику слухаємо. Важка музика постійно асоціюється з негативом і ті хто її слухають зазвичай люди трохи негативні, частіше впадають в депресію, роздратовані навколишнім світом і агресивніші - ты абсолютно прав, сам такой, но никогда не сгоняю на людях свое зло.. Хотя нет, сгоняю, на тех кто в инете.. вот такая дурная привычка, а в реале я спокойный и позитивный всегда. В "силу думки" впринципе верю, но сам никогда не пытался чтото притянуть мысленно как в секрете описывается... Хотя это все очень интересно.
Фільми складні для розуміння. "Секрет" я дивився вже разів 8 і з кожним разом черпаю з нього щось нове...
Добавлено (12.04.2008, 18:29) --------------------------------------------- TheShadoW, Притянуть что-то, как в "Секрете" очень сложно. Над собой нужно работать и постоянно думать об этом - визуализировать... Там ведь так сказано...
Boriska, обов'язково подивись... В наші 17 років, можливо, трохи важко буде зрозуміти, спочатку все це здається таким брєдом, а потім починаєш розуміти суть... В тому фільмі наводиться такий факт, що 1% всього населення світу володіє 96% всіх грошей на Землі (!!!!!!!!!!) .... а прикол в тому, що цей секрет дійсно працює.
"Секрет"-обалденный фильм!!!Смотрела уже 7 раз,но это еще не предел)Есть такие сведения.что одна женщина смотрела этот фильм 90 раз!!!!!!пока не поняла как правильно его использовать)))Кстати есть еще "Секрет2" и "Секрет3"))Кому интересно,могу поделиться
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
Гугля, останнім часом в мене так і отримується- сидиш думаєш про когось, через декілька хвилин або повідомлення або дзвінок :), все таки в цьому щось є
Додано (01.06.2008, 16:23) --------------------------------------------- DarkWitch, залиш лінки, щоб і ми могли переглянути ці фільми