В мене враження різні: зручно те, що є онлайн банкінг, не зручно що там постійно давка, касса відпускає людей дуже повільно, можна й годину простоять. Комісії здирають двічі, і з тих хто кладе гроші і з тих кому кладуть. Банк не досить надійний, в программі "Гроші" показали що в приватбанку інші люди можуть зняти гроші з вашої картки без вашого відома, можуть всупереч конституції заблокувати ваш рахунок (таке тільки в приваті може буть). Короче я для своєї піраміди вибрав інший банк.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
я являюсь кліентом даного банку уже років два. і не через те, що він мені подобаеться, а просто вимушено, так як в моему місті нема іншого банку, який би підходив для моїх потреб. Плюси - це Приват24, де можна поповняти мобільний, переводи здійснювати прямо з дому, перевіряти рахунок. Все. більш нічого хорошого. повний безлад, одного разу в мене чуть не замутили 700 гривен, ледве повернула назад зі скандалом, банкомати часто виснуть і глючать, про обслуговування в онлайн-чаті взагалі мовчу, адже там працюють далекі від фінансових і банківських питань люди. ну і жирна крапка - це ісковеркання законів, які видае наш дорогий і шановний президент. Приватбанк відмовляеться виплачувати переводи з міжнародного банку Манібукерс, так як самовільно відніс його до Фореск (дві різні зовсім організації). Ненадійний і нестабільний банк, планую його змінювать
А мне нравится привтбанк, уже наверное 5-й год пользуюсь вроде не каких проблем.
Ну це смотря як ним пользуваця, якшо заплатить за свєт чи щот на тіліфоні поповнить то нормально, пайдьот, а як копнуть поглибше то ті нюанси шо вилазять не дуже радують.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
mostik писав(ла): А мне нравится привтбанк, уже наверное 5-й год пользуюсь вроде не каких проблем. Ну це смотря як ним пользуваця, якшо заплатить за свєт чи щот на тіліфоні поповнить то нормально, пайдьот, а як копнуть поглибше то ті нюанси шо вилазять не дуже радують.
Мне то за чем поп глубже, мое мнение если везде копнуть по глубже то будут всегда проблемы какие то
mostik, ну в цьому банку набагато більше проблем, навіть якшо копать тільки з краю. і банкомати виснуть і глючать частіше інших.
На щот банкоматів то я погодитись не можу, завжди працювали (може мені везло так), ну працівники там такі досвідчені що буває спитаєш у неї щось таке своєобразне то сидить дивиця на тебе як баран на нові ворота, приходиця йти шукать відповідь в інтернеті.
Смотрю здесь дискуссия прям по поводу привата. Скажу и свое мнение..Являюсь клиентом примерно год. Плюсов не могу назвать ни единого. Полностью колхозный придурошный сделаный очумелыми ручками банк. Как персонал так и работники онлайн чата полностью ебанутые, далекие от финансов люди. Их как будто взяли с базара. Сервис конченный. Сайт виснет. С виртуальной карточки та что привязана к пайпалу само по себе начало снимать по 1$ каждый месяц. Ни какой транзакции нету. Раньше такого небыло. Писал этим ебанатам в тех поддержку по этому поводу, в итоге послал в прямом смысле. Ни один ихний хваленый специалист так и не дал этому обьяснение. Короче, у меня вывод, либо спалить нахер этот банк. Или вообще удалить полностью вместе со всем персоналом.
На щот банкоматів то я погодитись не можу, завжди працювали (може мені везло так),
в мене банкомат "зжер" 700 гривен і хутко вимкнувся, коли знову перегрузили, то моїх грошей ніби і не було. після довгих дискуссій з директором камянського відділу, написання заяв, мені вдалося добитися, шоб ці гроші повернули назад, але спочатку мене завіряли, шо не 700грн пропало, а 300.в результаті все-таке повернули все. прикол в тому, шо для написання заяви мені кунули цілу пачту таких самих (де в людей забрало і набагато більші сумми), шоб я використовувала в якості зразка. Прівєтбанк можна використовувать тільки для оплати мобільного, покупок через інет по Україні ну і оплати комунальних. все. в інших випадках краще не ризикувати
Додано (07.10.2012, 21:26) --------------------------------------------- ще просила видать мені простісінький документ, який пишеться 3хв, просто підтверждення, що я являюсь кліентом банку і все. то мені його не дали, прийшов лист з головного банку в Дніпропетровську через два місяці,і то, не зовсім те, що просила. з-за кордону листи ідуть днів 5, а по Україні два місяці. жах
Хочеться також додати свої коментарі по цьому поводу. Мені банк подобається онлайн-банкінком, як казала вже Minerva, а в останньому то це довге обслуговування в онлайн чаті, великі черги в банку. Стоять чомусь 2 каси, а працює однА! У банкоматах не завжди є та купюра яку я хочу зняти!!! Безлад короче кажучи.
а напалм смотрю огня хочет, ты конечно не возьми это в обиду но ты всегда хочешь с кем то по ругаться ;). Патріот, тебе хотел сказать про свой банк т.е. "Копилочка" домашняя, семейный бюджет, а вы начали про пирамиду