Добавлено (04.02.2008, 20:13) --------------------------------------------- Минулого року команда "Тясмин" зайняла 1-ше місце серед команд району по другій групі. Дякую глядачам, які підтримували нас на протязі всього сезону. Такої кількості глядачів я ніколи не бачив на нашому стадіоні під час футбольний матчів. В останніх матчах на стадіоні навіть була присутня міліція - за для безбеки глядачів.
Добавлено (04.02.2008, 20:52) --------------------------------------------- Зараз потрібний спонсор для фінансування команди. Минулого сезону було таке що нам не платили гроші. В першому колі Федір Олексійович Шаповал обіцяв розрахуватися за 3 гри, але як кажуть "Обіцяного 3 роки чекають", тому будемо чекати. В інших районах нашої області ситуація краща, адже там у футбол вкладаються гроші і платять за гру не по 20 грн, а по 50 і більше. Хотілося б подякувати Яровому Юрію Анатолійовичу за те, що не забуває про команду, і намагається підтримувати команду. На минулому тижні він придбав нову форму.
Мне очень нравится футбол и я знаю, что в Александровке много парней, которые неплохо играют. Если б им дать возможности, то Шевченко отошёл бы в тень.
Andrew, я не согласна. Желание играть у наших парней есть, а материальной поддержки со стороны государства нет. Мой бывший одноклассник был первым в футболе, но нашему правительству такие не нужны. Так что он учится на физрука, хотя всю жизнь мечтал о футболе.
Добавлено (07.02.2008, 14:18) --------------------------------------------- У Знам'янкі за тренування платять гроші, а у нас можна й так займатися, але бажання у дітей не має)От у мене було бажання і я займався і зараз займаюся)
Динамо зараз не те, що було в часи легендарного Лобановського)))пам'ятаю коли вони розбивали світових лідерів)а зараз вони лише намагаються грати)))
Нажаль ти не правий! В часи Лобановського (тобто коли він був тренером) ми аж ніяк не громили світових лідерів. (Якщо ти маєш на увазі коли він грав то ти не можеш пам'ятати, бо тебе ще й на світі не було))))))))))))))))))))))))))))