Не скажу люблю - Слова омани, Бере аж до кісток Оце зізнання. Не мій ти - Це я точно знаю. Я ж тебе не помічаю. Залиш мене, Дай волю І не страждай Даремно Ти від болю Знайди дівчину Кращу мене, Даруй зорі їй небесні. Я ж не така - І ти це знаєш, Ти ще нічого не втрачаєш. Отак в житті воно буває: Він любить, а вона не помічає, У неї кращий хтось є на світі, Миліший і найчарівніший, Тож любий друже не сумуй - Іди вперед, її забудь
Хотел вам много я сказать но вот незнаю как написать, про жизнь прекрасную мою, про то как я её люблю. И жизнь моя така мила и я люблю её как сам себя.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Оенний парк... Слепая грусть Расбрасывает хлам с деревьев. Я в вечность больше не вернусь, Я здесь живу, сжигая время... ...и пепел по ветру пущу... ...когдато... будучи не очень трезвой. Я загрущу, потом прощу Ошибки тех, кто не достоен Быть КЕМ-ТО без чужого слова, Кто мысль свою продаст за грош, А сам останется дубиной. Быть может я глупа, но все-же Я не продажная скотина, Не тварь, которых ад кишит, Не ангел...Хоть на первый взгляд невинна. Я буду жить сама собой, С себя черпая силу воли. И оставляя себе свой Ресурс не сыграных судьбою ролей...