Повідомлення # 1 | 15:46
З сьогоднішнього дня оголошую конкурс на найкращу листівку до Дня Святого Валентина! Автори найкращих листівок, будуть нагородженні медалькою, хорошим настроєм, +500 до карми, -1 до гріхів та всесайтівським визнанням. biggrin

Умови конкурсу:


  • 1. Листівки можна розміщувати до 14 лютого включно.
  • 2. Розмір листівки не менше ніж 500х375 пікселів і обмеження по вазі не більше 250 Kb.
  • 3. Користуватися можна будь-яким графічним редактором. А також фломастерами, маркерами, ручками, олівцями, фотоапаратами та іншими підручними засобами.
  • 4. Забороняється використовувати чужі зображення чи фото. Якщо фото то зроблене вами, якщо зображення то лише намальоване власноруч.
  • 5. Кожний зареєстрований юзер має право розмістити не більше 3-х листівок.


Щоб додати листівку, потрібно в формі додавання повідомлення на форум знайти поле "Додати файл". Натиснути кнопку "Обзор" та вибрати свою листівку. Потім біля кнопки "Обзор" з'явиться поле з кодом "$IMAGE1$". Цей код і треба вставити в своє повідомлення. Після того як ви додасте повідомлення з цим кодом, замість нього буде відображатися завантажена картинка.

Всі листівки розміщуємо в цій темі. Потім адміністрацією сайту листівки буде виставлено на загальне голосування, на якому й визначиться переможець.

Хай переможе найкращий! cool

Ось як проходив минулорічний конкурс: http://olexandrivka.at.ua/forum/22-28-1


* До листівок-фотографій дійсні ті ж самі правила що і до фотографій на сайті.




Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.