1. Я 2. Гугля 3. TheShadow 4,5,6. BenGAMEn с женой и другом 7. Ystina 8. RO 9. Boriska 10. Ксюха 11. gangstero4ek
А ось і всі майовщики (фотки зжатої якості)
по поводу фоток, стучим в аську и договариваемся ) Фотки могу записать на болванки или флешки, на крайняк на мыло скинуть. Но их там 26 метров в архиве. У кого ящик позволяет принимать такие файлы, и кому не лень качать то могу и скинуть.
ксюха, да много знаю,это не проблема, с инета можно любые накачать и сразу с аккордами. Гланое чтобы кто-то хорошо мог играть...ато я брынькаю так себе,не важненько.
ксюха, как всегда будут петь два- три человека, а остальные подпевать... Была бы гитара, а перепеть можно все. А если серйозно, то ни точного времени, ни даты, ни бюджет так и не затверджений!
Повідомлення відредагував Ystina - Середа, 23.04.2008, 18:31
grantand, знаешь на что это будет похоже!! если песен не знать и петь под гитару!! Ystina, кстати да!! давайте уже как то опредилимся!! но есть одно но : ПОГОДА!! вот это нам не догооврится!!
ксюха, ну я думаю что очевидно, что песни будут выбираться самые популярные. Ну и потом, есть вариант получше? Я думаю точ дома никто тексты для песен учить не будет, да оно и не нужно, просто поорать под гитару кто что знает...мы же там не будем все время сидеть и песни петь :)))
Такс, кількість бажаючих зібратись на майовку поки що не збільшилася.
Недавно прозвучала така думка, що дех-то прийде з друзями, але ці друзі на форумі не відписуються. Тому, по-перше точна кількість народу який збиреться ще нікому не відома, і по-друге якщо з друзями, то теж було б бажано знати скільки друзів яку ви з собою візьмете, бажано щоб ці ваші друзі теж були з сайту
Отже остаточна дата це1 травня, на неї всі і орієнтуємося. Грошима скидатися будемо тільки на шашлик (мясо) + випивка, все інше беремо з дому. Коли скидатися? Ну на скільки я знаю мясний павільйон на ринку працює кожен день, отже я думаю що скидатися потрібно буде починаючи числа з 26.
Якщо немає інших пропозицій, щоб всім по одному не бігати то гроші будуть збирати адміністрація і модератори. Сьогодні-завтра переговорю з модераторами, якщо вони не проти, то в цьому форумі зявляться їх контакти, за якими ви будете з ними звязуватися і вже домовлятися про збір грошей.
Мої ж контакти ось: моя аська 672-883, ось моє мило zplinter@ya.ru , стучіть і пишіть.
Стосовно дров для вогнища, то взагалі на соснових палках шашлики не прийнято жарити, для цього потрібні дрова з фруктових дерев, яблуння, вишня і т.д. але якщо не буде таких, то маємо що маємо )
Думаю що з фінансами все пройде як треба, вже аж некортить вийти на природу!
Добавлено (23.04.2008, 22:51) --------------------------------------------- Думаю що з фінансами все пройде як треба, вже аж некортить вийти на природу!
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
grantand, ксюха, мясо можна купити на базарчику біля ДК, там є магазинчик, та чи працюватиме він? а так на ринку лише в неділю та четвер! 1 травня - четвер! А може раніше купити?
Ystina, полюбом раньше покупать надо!! ведь шашлык..его же надо замочить!!! какой же он будет !!
Добавлено (24.04.2008, 15:20) --------------------------------------------- нужно догооврится кому здаватЬ!! здать, что бы тот человек купил и замочил!! потом же шампура что бюы кто то взял!! мы же не в огонь бросать его будем!!