1. Я 2. Гугля 3. TheShadow 4,5,6. BenGAMEn с женой и другом 7. Ystina 8. RO 9. Boriska 10. Ксюха 11. gangstero4ek
А ось і всі майовщики (фотки зжатої якості)
по поводу фоток, стучим в аську и договариваемся ) Фотки могу записать на болванки или флешки, на крайняк на мыло скинуть. Но их там 26 метров в архиве. У кого ящик позволяет принимать такие файлы, и кому не лень качать то могу и скинуть.
Гроші: Скидаємося по 15 грн. Гроші збираються адміністрацією: я(тел: 80961380883, аська: 672-883), Ystina(тел: 80961380926, аська: 355-516-522), Гугля(376-725-122). От нам пишемо і звонимо. Також можна писати особисті повідомлення на сайті. Гроші зносимо починаючи з сьогоднішнього дня.
Люди: Скільки нас буде чоловік я так і не зрозумів, остаточний підрахунок буде вестися по кількості зданних грошей.
Місце відпочинку: покищо було вирішено піти в ліс біля лісництва. Там кажуть є хороша поляна.
Деталі: всі деталі обговорюємо в цьому форумі, або звертаємося до адміністрації.
Шановні, можемо завтра зустрітися, хто може десь близько 19.-20 00 в районі "Дружби" а знайдемо один одного по мобільних, тим більше ми майже всі паралельно і ВКонтакті
Добавлено (25.04.2008, 22:12) --------------------------------------------- Сьогодні зустрічалися біля "Дружби" .І хоча було нас дуже-дуже мало, проте задоволення від зустрічі ВЕЛИЧЕЗНЕ!!!! За певних обставин ми не змогли всі связатись, тому завра на тому ж місці з 14.00. до 15.00., і не забувайте 20 гривень покласти в карман!!!!!
блин...сегодня встретились 3 человека и было так класно!!! я вот отхожу от удовольствия)) от эмоций)) я не представляю что будет когда мы все увидемся))) народ, это так КЛАССНО!!!
Я вже собі думаю що ми коли зберемось в дружній обстановці то всім буде весело й цікаво. Адже так хочеться дізнатись хто сидить по ту сторону монітора.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Ystina! А я що говорив? Ви були ПЕРШИМИ! Я знаю, що до вас на майовку приєднається ще дехто (хто? - самi узнаєте, на жаль не я ). З вiдомим в Олександрiвцi прiзвищем.
народ хорошая и плохая новость!!! !! ХОРОШАЯ :мясо будет!! его купят, замаринуют, толкьо забрать в четверг с рынка готовым))) плохая...килограм мяса стоит 45-48 грн.!!!
Повідомлення відредагував ксюха - Субота, 26.04.2008, 16:22